Mașină de spălat cu încărcare frontală – Whirlpool AWO/C61000

Whirlpool ne surprinde și de această dată cu o mașină de spălat rufe economică, foarte performantă și extrem de accesibilă, capabilă să asigure rezultate excepționale la spălare, dar și la centrifugare.

Whirlpool AWO/C61000 este o mașină de spălat rufe foarte avantajoasă, ce vine concepută cu încărcare frontală. Are o capacitate de 6Kg și o viteză de 1000 de rotații pe minut la centrifugare.
Este un produs electrocasnic echipat cu afișaj LCD, un display de pe care se pot urmării cele 14 programe și etapele acestora.

În lista de oferte a magazinului online eMag, un astfel de aparat Whirlpool se comercializează la numai 1.079lei (Vezi preț actualizat), un cost de achiziție extrem de avantajos, vis-a-vis de lista variată de programe, de capacitatea generoasă de încărcare și de clasă de eficiență energetică.

Această mașină de spălat face parte din clasa A++ de eficiență energetică, astfel este un produs foarte economic, având un consum de energie electrică foarte redus.

Aceeași mașină de spălat rufe Whirlpool se regăsește și în stocul de promoții al magazinului online Flanco.

Imagini cu Whirlpool AWO/C61000 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul aparat dispune de o listă de 14 programe, economice și eficiente, capabile să acopere toată gama de țesături. Câteva din aceste programe sunt: program spălare manuală, program consum redus de energie, program clătire intensivă, program prespălare, program rapid 30min, program lână, program bumbac și așa mai departe.

Este un produs electrocasnic extrem de inteligent, ce vine doat cu tehnologia Al 6-lea Simț, cu selector pentru centrifugare, cu protecție împotriva inundațiilor, cu programare întârziată și cu sistem ce detectează spuma.

Ca și design, este o mașină modernă, potrivită oricărei familii, chiar și celor mai numeroase. Exteriorul este de culoare albă, măsoară numai 85 x 59.5 x 52(IxLxA)cm, astfel nu ocupă foarte mult loc. Este extrem de rezistentă, asta grație cuvei din polipropilenă și a tamburului din oțel inoxidabil, cu volumul de 46l.

În concluzie, Whirlpool AWO/C61000 este mașină de spălat rufe ideală, eficientă și economică, în cazul în care nu ești dispus să aloci o sumă foarte mare pentru un astfel de produs electrocasnic.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Mașină de spălat cu încărcare frontală
  • Afișaj LCD
  • Viteză de centrifugare 1000rpm
  • Capacitate de încărcare 6Kg
  • Clasă de eficiență energetică A++
  • 14 programe
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.