MacBook Air 13 – un laptop puternic şi distins, cu o autonomie de invidiat

MacBook Air 13 este rezultatul excelent al celor de la Apple, un laptop cu performanţe puternice, de calitate superioară, ce se evidenţiază printr-un design extrem de atrăgător.

Ei bine, avem de-a face cu un gadget premium, ce vine cu sistem de operare Mac OS X Yosemite, având ca şi software incluse, următoarele: Mail, Contract, Mesaje, Calendar, iCloud, Time Machine, Safari, Game Centre, iTunes, Facebook şi Twitter, Photo Booth şi multe altele.

Din punct de vedere al preţului, nu aş spune că este un laptop foarte accesibil, însă dacă îţi doreşti o productivitate ridicată şi un aspect pe măsură, atunci preţul nu mai contează. La eMag, un astfel de laptop este comercializat cu preţul de 5.799 de lei (vezi preţ actualizat).

Se face remarcat printr-un aspect ultra elegant şi rezistent, carcasa fiind realizată din aluminiu. Beneficiază de tastatură internaţională, fiind iluminată şi de un trackpad generos cu mulţi-touch. Că şi dimensiuni şi greutate, măsoară numai 325 x 3 – 17 x 227(W x H x D) mm şi cântăreşte doar 1.35Kg.

Acelaşi gadget de la Apple se regăseşte şi în ofertele magazinelor online Altex şi Flanco.

Imagini cu MacBook Air 13 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul laptop vine echipat cu un ecran de tip Glossy, cu diagoanala de 13.3inch. Este un LCD LED excepţional, ce reproduce conţinutul la un format HD+, cu o rezoluţie de 1440 x 900p.

La nivel de configuraţie hardware, beneficiază de un procesor i5, tactat la 1.6GHz (2.7GHz Turbo Boost), de o placă video Intel HD Graphics 6000, de tip integrată şi de 4Gb de memorie RAM (8Gb DDR3 maxim).

Stocarea de date se va realiza pe Hard Disk-ul de 256Gb, de tip SSD. În cazul în care nu este suficientă această capacitate, poţi opta la un HDD extern de 1Tb, model Samsung M3.

Din punct de vedere multimedia, beneficiază de o cameră Web cu 720p FaceTime HD, de cititor de carduri (SDXC), de microfoane incorporate duale şi de difuzoare stereo integrate.

Cât despre conectivitate, dispune de Bluetooth 4.0, de Wireless 802.11 ac, de USB 3.0 x 2, de Thunderbolt, de ieşire audio şi aşa mai departe.

Acestea fiind spuse, MacBook Air 13 de la Apple este un laptop de calitate înaltă, cu performanţe puternice şi cu un aspect ultra modern.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i5
  • 4Gb memorie RAM
  • 256gb memorie de stocare
  • Placă video Intel HD Graphics 6000
  • LCD LED HD+
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.