LUXOR WM842 – maşină de spălat rufe automată, ieftină, economică şi eficace

Cu siguranţă maşina de spălat rufe a devenit un produs electrocasnic aproape indispensabil pentru orice locuinţă, respectiv familie, datorită faptului că asigură rezultate eficiente, într-un mod economic şi rapid, astfel încât să îţi rezerve mai mult timp de petrecut cu cei dragi. Fie că vrei să îţi înlocuieşti vechea maşină de spălat, fie că vrei să îţi procuri prima maşină de spălat, trebuie să ţi cont de câtăva criterii importante, ce sunt de bază în timp, referitoare la durata de viaţă a produsului, la consumul de resurse sau chiar la eficienţa de spălare a rufelor.

LUXOR WM842 este o maşină de spălat rufe automată, cu încărcare frontală, ce a reuşit să îmi atragă atenţia în primul rând prin preţul avantajos de achiziţie, după care prin caracteristicile de bază atractive. Vorbim despre un produs accesibil, ce are o capacitate de încărcare a rufelor de 5kg, o capacitate decentă, ce o face potrivită familiilor mai puţin numeroase. Are o viteză de rotaţie de 800rpm, nu aş putea spune că excelează la acest criteriu, însă este destul de ok.

Se laudă cu un tip de afişaj LED, alături de care este proiectat panoul de control, dotat cu butoane fizice intuitive. De pe acest afişaj se pot urmări etapele fiecărui ciclu de spălare. Beneficiază de o gamă variată de programe, 18 la număr, o serie numeroasă capabilă să acapareze mai toate tipurile de ţesături.

La capitolul preţ, unul dintre cele mai importante pentru majoritatea dintre noi, se prezintă excepţional de bine. Astfel, modelul de faţă se poate achiziţiona din magazinul online Altex cu doar 699 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al design-ului, prezintă o construcţie obişnuită, pe un fond de culoare albă, ce o face uşor de integrat în orice tip de aspect interior. Măsoară standard 59 x 51 x 85(W x D x H cm), având o greutate de aproximativ 61kg.

Imagini cu LUXOR WM842 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În privinţa zgomotului produs, pot spune că este un model destul de silenţios, astfel gradul de zgomot la spălare este de 58db, iar cel de la centrifugare de 71db.

Aşa cum am spus, este echipată cu 18 programe eficiente de spălare. Printre programele de bază, se regăsesc şi următoarele programe speciale, precum: program anti-şifonare, program clătire intensivă, program anti-spumă, program jeans şamd.

Cât despre consum, ar fi de spus că se încadrează în clasa energetică A+, ce asigură un consum redus de energie electrică. Astfel, în program standard consumul energetic la spălare + centrifugare este de numai 0.95kWh, iar cel de apă este de 43l.

Ca funcţii speciale, deţine blocarea accesului pentru copii, astfel în timpul programului panoul de control se blochează, neputând fi accesat de către cei mici. Totodată, deţine şi amortizoare şoc, ce garantează un mod silenţios în programul de centrifugare.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, LUXOR WM842 este o maşină de spălat rufe automată, un produs electrocasnic economic şi eficient, conceput pentru a obţine rezultate excepţionale, atât la spălare, cât şi la centrifugare, cu un consum redus de resurse.

Concluzie :

Pro:
  • Clasa energetică A+
  • Afişaj LCD
  • Raport preţ-calitate excelent
  • 16 programe de spălare
Contra:
  • Nimic momentan

4 thoughts on “LUXOR WM842 – maşină de spălat rufe automată, ieftină, economică şi eficace

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.