Liebherr CUwb 3311 – combină frigorifică de calitate înaltă, spaţioasă şi eficientă

Puţini dintre noi ştiu că Liebherr este un producător german cu renume, care a ajuns să se enumere printre cei mai mari producători ai Europei.

De aceea, astăzi am ales să vorbim despre combina frigorifică Liebherr CUwb 3311, un produs electrocasnic de calitate superioară, ce garantează o eficienţă maximă, cu un consum minim de energie electrică.

Vorbim despre o combină frigorifică compusă din frigider şi congelator, ce are un volum brut total de 304l şi un volum net total de 394l.

Ca şi preţ, pot spune că este pe măsura calităţii şi al specificaţiilor, astfel modelul de faţă se poate procura din stocul eMag cu preţul de 2.799 de lei (vezi preţ actualizat).

În prvinta aspectului, cât şi al detaliilor tehnice, avem de-a face cu un model de culoare albastră, ce măsoară standard 181.2 x 55 x 62.9(IxLxA) cm. Deţine mânere verticale, iar deschiderea uşilor se face pe partea dreaptă.

Imagini cu Liebherr CUwb 3311 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

În partea de sus a combinei întâlnim frigiderul, ce are un volum net total de 210l. Se laudă cu sistem automat de dezgheţare, fiind dotat cu 3 rafturi mari din sticlă, cu 4 suporturi pe uşă şi cu un compartiment special pentru legume şi fructe.

Cel de-al doilea compartiment, congelatorul, proiectat în partea de jos a combinei, are un volum net total de 84l. În cazul acesta sistemul de dezgheţare este manual, capacitatea de congelare este de până la 4kg/24h, iar în dotarea acestuia găsim 3 rafturi generoase.

Funcţiile speciale ale aparatului sunt: funcţia SmartFrost şi sistemul avansat VarioSpace.

Ar mai fi de specificat faptul că deţine o autonomie de până la 27 de ore fără curent (în cazul unei pene de curent), dispune de clasa climatică SN-ST, de iluminare interioară pe LED şi are un nivel de zgomot de 39db.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Liebherr CUwb 3311 este o combină frigorifică cu răcire inteligentă, cu o eficienţă energetică pe măsură, ce pune la dispoziţie un spaţiu generos pentru depozitarea alimentelor.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Combină frigorifică
  • Volum brut total 304l
  • Volum net total 294l
  • A++
  • Sistem automat dezgheţare frigider
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.