Liebherr CUP 3011

Astăzi am ales să discutăm despre un produs electrocasnic ceva mai ieftin, pentru buzunarul oricăruia dintre noi. Chiar dacă este un produs mai accesibil, oferă câteva funcții și specificații destul de interesante și utile totodată.

Liebherr CUP 3011 este o combină frigorifică recent apărută pe piața electrosnicelor, ce dispune de un volum brut total de 290 litri și de unul net total de 284 litri. Este un aparat din clasa A+ de eficiență energetică, astfel are un consum energetic extrem de bun, de doar 0.757kWh/24h și de 277kWh/an. Mai putem spune că vine foarte bine compartimentat, așadar în partea de sus vine situat frigiderul, cu o capacitate de 199 litrii, iar în partea de jos se află congeltorul, cu un volum net de 85 litrii.

Așadar, pentru cei ce își doresc un consum redus de energie electrica și un design modern de la combina lor frigorifică, Liebherr CUP 3011 este aparatul frigorific ideal, ce îl pot procura la uimitorul preț de doar 1.299lei (Vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Combină frigorifică Liebherr CUP 3011 :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Pe partea de aspect, putem spune că se descurcă destul de bine, astfel vine din fabrică pe culoarea alb, are mânerul încorporat și deschiderea ușilor se face standard, pe partea dreaptă. Însă, fiind un model recent apărut, se bucură de sistemul reversibil, ce îți permite să modifici foarte simplu și rapid deschiderea ușilor. Are trăsături slim, de doar 180 x 55 x 62.8cm, astfel putem spune că se poate monta ușor, fără a lua foarte mult din spațiu.

De acum, cu noua combină frigorifică Liebherr vei dispune de un consum redus, ba chiar semnificativ de energie electrică și de până la 70% mai puțină gheață, asta grație sistemului Smart Freeze. Acest sistem inteligent, reduce substanțial acoperirea cu brumă a alimentelor și a pereților din interior ai aparatului. Astfel, procesul de decongelare va trebuie executat mai rar.

Noul produs este unul 2in1, adică dispune de frigider și congelator, amândouă fiind extrem de încăpătoare. De început o să discutăm despre frigider, ce vine proiectat în partea de sus a combinei. Vine echipat cu 3 rafturi foarte spațioase, construite din sticlă securizată, cu 3 suporturi montate pe ușă și un compartiment foarte util, special pentru fructe și legume. Congelatorul, proiectat în partea de jos a combinei, prezintă un sistem manual de dezgheare, 3 compartimente spațioase și are o capacitate de congelare de 7Kg/24h.

Ca și detalii tehnice, regăsim un singur compresor, clasa climatică SN-ST și agentul de răcire R600a.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Rafturi din sticlă securizată
  • SmartFreeze
  • Agent de răcire R600a
  • Clasă climatică SN-ST
  • Un compresor
  • Volum brut total 290l
  • Consum energetic 277kWh/an
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.