Liebherr CUESF4023 – combină frigorifică de calitate înaltă, modernă şi încăpătoare

Liebherr CUESF4023 este o combină frigorifică recentă lansată pe piaţa electrocasnicelor, un model performant şi modern, ce pune la dispoziţie un spaţiu generos pentru depozitare.

Avem de-a face cu un aparat frigorific cu două uşi din clasa de eficienţă energetică A+, ce are un volum brut total de 380l şi un volum net total de 373l.

Se laudă cu un raport calitate – preţ excelent, astfel este comercializată de către magazinul online eMag cu preţul de 2.384 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa aspectului, remarcăm faptul că este realizată pe deplin din inox, fiind de culoare argintie. Beneficiază de uşi reversibile, având mânerele acestora, proiectate vertical. Cât despre dimensiuni, construcţia de faţă măsoară 201 x 60 x 63.1(IxLxA) cm.

Acelaşi produs frigorific Liebherr îl întâlnim şi în stocul celor de la Altex.

Imagini cu Liebherr CUESF4023 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

După cum spuneam, vorbim despre un aparat din clasa energetică A+, astfel garantează un consum energetic de numai 297kWh/an şi de doar 0.811kWh/24h.

Ca şi compartimentare, găsim frigiderul în partea de sus, iar congelatorul în partea de jos. Frigiderul are un volum de 282l, se laudă cu sistem automat de dezgheţare, fiind echipat cu: sertar special pentru legume şi fructe, 5 suporturi pe uşă şi 4 rafturi voluminoase, din sticlă.

Congelatorul are un volum de 91l, dispune de sistem manual de dezgheţare, având o capacitate de congelare de până la 9Kg/24h. În dotarea congelatorului, găsim 3 compartimente mari, extrem de încăpătoare.

Ar fii de specificat faptul că beneficiază de funcţia de super-congelare, de funcţia de reglare eletronică a temperaturii, de clasa climatică SN-ST, de agent de răcire R600a, de un nivel de zgomot de numai 39db, de iluminare interioară, de un singur compresor şi de sistem de răcire.

În concluzie, Liebherr CUESF4023 este o combină frigorifică modernă, încăpătoare şi eficientă, ce asigură un spaţiu generos pentru depozitare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Combină frigorifică
  • Volum brut total 380l
  • Volum net total 373l
  • A+
  • Un compresor
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.