Liebherr CTPsl 2921 – frigider cu două uşi accesibil şi eficient, din inox

Pentru toţi cei dintre noi, frigiderul reprezintă mai mult decât un simplu produs electrocasnic, ci unul cu o valoare destul de importantă în orice locuinţă. Spun asta referindu-mă la depozitarea optimă a alimentelor pe care le consumăm de zi cu zi, cărora trebuie să le acordăm o atenţie specială. Pentru a consumă alimente proaspete, trebuie să asigurăm şi un mediu eficient de depozitare, de aceea uneori alegerea unui frigider ne da mari bătăi de cap. Am ales să vorbim astăzi despre un frigider accesibil şi eficient, cu un raport preţ-calitate mai mult decât favorabil.

Liebherr CTPsl 2921 reprezintă o variantă inteligentă de frigider cu două uşi, cu siguranţă potrivit întregii familii, mulţumită dotărilor şi tehnologiilor ce satisfac orice capriciu de acest fel. Deţine atât frigider, cât şi congelator, amble compartimentate astfel încât să beneficiezi de cât mai mult spaţiu. Aşadar, are un volum brut total de 278l şi unul net total de 272l, dintre care 220l sunt ai frigiderului şi 52l ai congelatorului.

Din punctul meu de vedere, este un frigider foarte avantajos ca şi cost de achiziţie, asta datorită echipărilor de ultimă generaţie. Aşadar, preţul de achiziţie este de doar 1.049 de lei (vezi preţ actualizat), în oferta magazinului online eMag.

În ceea ce priveşte aspectul, remarcăm o construcţie distinsă concepută din inox. Poartă culoarea inoxului, prezintă mânerele poziţionate orizontal, de tip integrate, având deschiderea uşilor pe partea dreaptă. Însă, mulţumită sistemului revoluţionar reversibil al uşilor, permite modificarea deschiderii acestora, după cum este mai avantajos. Iluminarea interioară este pe LED, ceea ce influenţează pozitiv consumul energetic, iar dimensiunile standard ale frigiderului sunt de 157.1 x 55 x 63(IxLxA) cm.

Acelaşi frigider cu două uşi din inox îl întâlnim şi în magazinele online Clickshop, Altex, Cel şi Elefant.

Imagini cu Liebherr CTPsl 2921 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Frigiderul din dotare este poziţionat în partea de jos, beneficiind desigur de mai mult spaţiu decât al congelatorului. Deţine 4 rafturi din sticlă, unde se pot depozita diverse vase de diferite dimensiuni cu alimente, 4 suporturi extrem de utile pe uşă şi un compartiment generos pentru legume şi fructe, sertar transparent ce garantează o depozitare optimă acestora. Este de specificat faptul că se bucură de sistem de dezgheţare automat, funcţie ce vă scuteşte absolut de o muncă în plus.

Congelator este situate în partea superioară a aparatului, dispune de două compartimente voluminoase, având o capacitate de congelare de până la 4kg/24ore. De această dată, sistemul de dezgheţare este manual, însă nu necesită o dezgheţarea foarte des realizată.

La modelul de faţă este de remarcat funcţia inteligentă SmartFrost, funcţie ce ajută la prevenirea semnificativă a brumei la interior, de pe pereţii frigiderului, sau chiar de pe alimente. Astfel, depozitarea alimentelor va fi optimă, decongelarea mult mai rară, iar pereţii interiori vor fi pe cât se poate de uşor de curăţat.

Noul produs electrocasnic de faţă, aduce după acesta un consum energetic pe cât se poate de eficient, datorită clasei energetice A++. Astfel, înregistrează un consum mediu anual de 202kWh şi de doar 0.552kWh/24h.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Liebherr CTPsl 2921 este un frigider cu două uşi din inox, un produs frigorific accesibil ca şi preţ, ce pune la dispoziţie un spaţiu de depozitare optim şi generos.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Raport preţ-calitate excelent
  • Modern
  • Silenţios
  • Eficient
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.