Liebherr CTP2921 – frigider cu 2 uşi de calitate nemţească, din clasa energetică A++

Se pare că frigiderele cu două uşi au ajuns la mare căutare pe piaţa electrocasnicelor de bucătărie, datorită faptului că pun la dispoziţie un spaţiu destul de generos pentru depozitare, având un consum mult mai avantajos decât al unei combine frigorifice. Pe lângă acestea, ar mai fi de spus că frigiderele ocupă mult mai puţin spaţiu în bucătărie. De aceea, pentru astăzi am ales să vorbim despre un frigider cu două uşi, provenit de la un brand german.

Liebherr CTP2921 reprezintă o soluţie inteligentă dacă eşti în căutarea unui frigider cu două uşi accesibil, modern şi voluminos. Spun o soluţie inteligentă, referindu-mă la spaţiul generos pentru depozitarea alimentelor pe care îl pune la dispoziţie, raportat la construcţia compactă a acestuia. Este un produs frigorific decent, ce se bucură de un aspect clasic, potrivit oricărei bucătării.

Are un volum brut total de 278l şi unul net total de 272, dintre care sunt împărţiţi astfel, 220l volumul frigiderului, iar 52l volumul congelatorului.

În privinţa design-ului, observăm un aspect clasic, obişnuit, de culoare albă, ce îl face uşor de integrat în orice bucătărie. Cele două uşi au deschidere standard pe partea dreaptă, fiind proiectate cu mânere încorporate. La interior, iluminarea este pe LED, conferind o lumină puternică în tot spaţiul frigiderului. Dimensiunile standard ale frigiderului sunt de 157.1 x 55 x 63(IxLxA) cm.

Acelaşi frigider nemţesc îl regăsim şi în magazinele Clickshop şi Altex.

Imagini cu Liebherr CTP2921 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Frigiderul de faţă provine din clasa de eficienţă energetică A++, astfel este capabil să înregistreze un consum energetic favorabil, respectiv de doar 0.552kWh/24h şi de 202kWh/an. Această eficienţă energetică se datorează pe deplin ultimelor tehnologii revoluţionare, ce aduc după ele combinaţii perfecte dintre componente optimizate ale sistemului de răcire, cu sisteme electronice precise, dar şi compresoare şi materiale ultraeficiente.

După cum spuneam, deţine atât frigider, cât şi congelator. Frigiderul se laudă cu sistem automat de dezgheţare, astfel scuteşte de un efort în plus. Vine dotat cu un compartiment spaţios pentru fructe şi legume, cu 4 rafturi din sticlă, dintre care 3 sunt ajustabile, plus cu 4 suporturi ataşate pe uşa acestuia.

Sistemul de dezgheţare al congelatorului este manual, iar capacitatea de congelare are o performanţă de până la 4kg/24h.

Flexibilitatea depozitării se datorează pe deplin rafturilor intermediare construite din sticlă, ce pot fi extrase într-un mod comod. În felul acesta se obţine VarioSpace, cel mai eficient sistem pentru extra depozitare.

Cu un astfel de produs frigorific vei uita practic de decongelarea frigiderului, datorită tehnologiei inteligente SmartFrost. Această funcţie reduce substanţial acoperirea spaţiului interior cu brumă, asigurând o decongelare mult mai rară.

Ar mai fi de remarcat autonomia de până la 24h fără curent, clasa climatică SN-T şi nivelul redus de zgomot la utilizare, de numai 40 decibeli.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Liebherr CTP2921 este un frigider cu două uşi de calitate nemţească, încăpător, economic şi silenţios, ce garantează o depozitare optimă alimentelor, păstrându-le prospeţimea şi naturaleaţea.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Raport preţ-calitate excelent
  • Silenţios
  • Eficient
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.