Liebherr CNPesf 4003 – combină frigorifică performantă din inox, din clasa energetică A++

Liebherr CNPesf 4003 este un aparat frigorific performant, necesar în orice bucătărie, ce garantează calitatea răcirii profesionale, fără a deshidrata alimentele sau fără alte depuneri de gheaţă.

Vorbim despre o combină frigorifică modernă, ce se laudă cu sistemul inteligent de răcire No Frost, având un volum brut de 350 de litrii şi unul net de 322 de litrii.

Ca şi preţ de achiziţie, nu aş spune că este foarte accesibilă, însă vis-a-vis de volumul de încărcare şi de funcţiile avansate de care dispune, este destul avantajoasă. Ei bine, cei de la eMag comercializează un astfel de produs cu preţul de 2.499 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa aspectului, avem de-a face cu un model de culoare argintie, ce vine cu deschidere a uşilor pe partea dreaptă, având mânerele poziţionate vertical. Cât despre dimensiuni, construcţia din inox, pe deplin măsoară numai 201.1 x 60 x 63(IxLxA) cm.

Imagini cu Liebherr CNPesf 4003 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Este un model ce aparţine clasei A++ de eficienţă energetică, astfel consumul energetic pe an este de 242kWh, iar pe zi de numai 0.662kWh.

Prezentăm un tip de combină frigorifică alcătuită din frigider şi congelator, ce garantează o flexibilitate ridicată în depozitare. Începând cu frigiderul, ce are o capacitate e 233l şi un sistem de dezgheţare automat, dispune de: 4 rafturi din sticlă securizată, din 3 rafturi pe uşă şi dintr-un compartiment spaţios, destinat fructelor şi legumelor.

În partea de jos a combinei, întâlnim congelatorul, cu o capacitate de 89l, cu sistem de dezgheţare automat şi cu un volum de congelare de până la 10Kg/24h.

În privinţa funcţiilor, dispune de semnal de avertizare a temperaturii ridicate, de reglare electronică a temperaturii, de ventilator, de clasă climatică SN-T, de iluminare interioară cu LED, de un nivel de zgomot de numai 40db şi de o autonomie fără curent de până la 17h.

Acestea fiind spuse, Liebherr CNPesf 4003 este o combină frigorifică spaţioasă şi performantă, ce asigură flexibilitate la depozitare şi o răcire de calitate.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Combină frigorifică
  • Volum brut total 350l
  • Sistem de răcire No Frost
  • A++
  • Afişaj LED
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.