LG P12RL Inverter – Aparat de aer condiționat, 12.000 BTU, A++

În sfârșit te-ai hotărât să îți achiziționezi un aparat de aer condiționat, dar încă nu te-ai decis ce model să alegi? În situația aceasta, noi îți recomandăm să alegi un produs LG, deoarece sunt aparate economice și eficiente, ce dispun de costuri foarte accesibile.

Aparatul de aer condiționat LG P12RL Inverter este un produs ideal, ce provine dintr-o gamă recentă de aparate. Este un produs electrocasnic cu 12.000 BTU capacitate de răcire, dotat cu Inverter și cu un filtru excelent, ce beneficiază de funcții multiple.

În oferta celor de la eMag, un astfel de aparat de AC se regăsește la prețul de doar 2.150lei (vezi preț actualizat), un preț convenabil și avantajos.

Cât despre construcție, cu toții știm că la pachet vin două unității, un ce vine instalată în interior, iar cealaltă în exterior. În cazul de față avem amebele unității de culoare albă. Partea ce vine montată în interior cântărește în jur de 9Kg și măsoară numai 885x285x210mm, iar cea din exterior cântărește aproximativ 28Kg și măsoară doar 717x483x230mm.

Imagini cu LG P12RL Inverter :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Este un produs cu 4 trepte de ventilare și cu o listă diversificată de funcții, ce vor fii controlate din telecomandă. Funcțiile sunt: funcția Turbo, funcția auto restart, funcția de Auto-curățare Plasmaster, funcția de control activ de energie, funcția jet start, funcția auto restart, funcția sleep, funcția soft dry operation, timer, modul silențios și funcția hot start.

Vine echipat cu un filtru extrem de inteligent, ce beneficiază de multiple funcții, precum filtru Plasmaster Ionizer, filtru de protecție micro 3M I și filtru de protecție dublu.

Cât despre eficiență, aveam deaface cu un produs din clasa A++, așadar consmul energetic este extrem de redus, astfel în funcția de răcire consumă undeva la 1080W, iar în funcția de încălzire numai 1000W.

Un astfel de model se poate lasă în funcțiune oricând, fie zi sau noapte, fără a deranja vreun moment. Se laudă cu un nivel de zgomot foarte redus, astfel unitatea interioară scoate numai 19db, iar cea exterioară doat 47db.

În concluzie, aparatul de aer condiționat LG P12RL Inverter este capabil să îți garanteze un climat favorabil, exact după placul tău.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 12.000 BTU
  • Clasa A++
  • Filtru Plasmaster Ionizer
  • 4 trepte de ventilare
  • Telecomandă
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.