LG GBF59PZDZB – combină frigorifică performantă şi modernă, din clasa A++

LG GBF59PZDZB este un aparat frigorific conceput după ultimele generaţii şi tehnologii, capabil să garanteze un spaţiu de depozitare optim. Reprezintă o combină frigorifică ultra-modernă şi spaţioasă, potrivită perfect familiilor generoase.

Avem de-a face cu un produs din clasa A++ de eficienţă energetică, ce are un volum notal de 314l. Frigiderul situat în partea de sus are un volum net total de 225l, iar congelatorul poziţionat în partea de jos are un volum net de 93l.

Beneficiază de sistem de răcire Full No Frost, de dispenser de apă, precum şi de un afişaj distins de tip LED.

Acest model GBF59PZDZB este comercializat online de eMag, cu preţul avantajos de achiziţie de 1.899 de lei (vezi preţ actualizat).

Privind din punct de vedere estetic, prezintă un exterior ultra modern de culoare argintie, foarte uşor de integrat în orice stil de amenajare. Uşile beneficiază de sistem reversibil, deschiderea standard a acestora fiind pe partea dreaptă. Mânerele sunt scoase în relief, poziţionate vertical pe uşi. Se bucură de iluminare interioară pe LED, cântăreşte în jur de 70kg şi măsoară standard 190 x 60.7 x 70.1 (IxLxA) cm.

Acelaşi aparat frigorific performant este disponibil şi în magazinele online Flanco şi evoMag.

Imagini cu LG GBF59PZDZB:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Datorită faptului că specialiştii au încadrat acest aparat frigorific de la LG în clasa energetică A++, consumul de curent electric înregistrat anual este de numai 240kWh/an.

Aşa cum am spus, frigiderul este proiectat în partea superioară, iar congelatorul în cea inferioară, ambele fiind suficient de spaţioase.

Frigiderul cu capacitatea de 225l, se laudă cu sistem de dezgheţare automat, fiind alcătuit din: 4 rafturi încăpătoare separate prin sertare din sticlă, din 3 rafturi transparente pe uşă şi dintr-un compartiment special CrispZone, pentru legume şi fructe. Pe exteriorul uşii frigiderului este proiectat dispenser-ul de apă, precum şi generosul afişaj LED.

Congelatorul cu capacitatea de 93l, beneficiază de sistem automat de dezgheţare, având o capacitate de congelare de până la 9kg/24h. Acesta este prevăzut cu 3 sertare generoase: două Freezing Zone şi unul Big Freezing Zone.

Ca şi funcţii şi opţiuni speciale, deţine funcţia de super-congelare, funcţia Multi Air Flow, sistemul de avertizare acustică pentru uşă deschisă, filtru antibacterian şi compresor Linear.

Este de reţinut că deţine doar un compresor, că are clasă climatică SN-T, că utilizează agent de răcire R600a, că are o autonomie de 16 ore fără curent şi că nivelul zgomotului înregistrat în timpul utilizării este de numai 37dB.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, LG GBF59PZDZB este un aparat frigorific modern conceput după ultimele generaţii şi tehnologii, capabil să garanteze un spaţiu generos şi optim de depozitare.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • A++
  • Dispenser de apă
  • Grafit metalizat
  • Afişaj LED
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.