LG G2 Mini 4G

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Nu de mult tip, LG a conceput un nou telefon mobil, care de această dată este o variantă mini a succesorului LG G2. Sub numele de LG G2 Mini 4G, noul gadget vine pregătit cu o serie de funcții destul de ok, însă ceva mai slabe decât la G2, oferind un nivel de productivitate bun și un aspect modern, cu trăsături Slim.

La capitolul preț, ne surprinde plăcut cu un cost extrem de redus, de numai 699lei (Vezi preț acualizat), un preț excelent, aproximativ pe jumătatea prețului lui LG G2.

Ca și aspect, remarcăm o construcție extrem e solidă, chiar dacă capacul detașabil al bateriei este construit dintr-un plastic ceva mai subțire. Carcasă prezintă o serie de striații ce măresc gradul de confort și duc la o utilizare mult mai plăcută a device-ului.În mare parte au reușit să păstreze din detaliile lui LG G2, fiind la fel de elegant și atrăgător.

Acest device se poate găsi și în promoția magazinelor online Altex și Quickmobile.

Imagini cu LG G2 Mini 4G :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Chiar dacă vorbim de o variantă mini, ecranul acestuia este destul de măricel, având o diagonală de 4.7inch. Vorbim despre un display de tip IPS, ce redă imagini în 16 milioane de culori, la o rezoluție qHD de 960 x 540pixeli.

Este un smartphone ce vine echipat cu o capacitate de memorie externă de 8Gb, ce poate fi extinsă până la 32Gb, cu ajutorul unu card de memorie Micro SD. Mai dispune de 1Gb de memorie RAM și de sistemul de operare Android v4.4 KitKat.

La interior tactează la o frecvență de 1.2GHz, procesorul Quad Core Qualcomm. Este un processor destul de bun, ce oferă un grad mediu de productivitate.

Ramura Foto-Video este evidențiată de către două camere destul de bune. Așadar, prezintă o cameră secundară, specială pentru selfie-uri, de 1.3Mp și o cameră principală cu Blitz LED integrat de 8Mp, cu o rezoluție de 3264 x 2448pixeli. Ca și caracteristici speciale se bucură de Auto Focus, Funcția de detectare a feței, Senzor BSI și HDR (High Dynamic Range).

Nivelul de conectivitate se laudă cu GPRS, un port Jack 3.5mm, NFC, un port Micro USB v2.0, Bluetooth v4.0 și tehnologia Wireless 802.11 b/g/n.

G2 mini vine echipat cu un accumulator excelent, de tip Li-Ion, având o capacitate de 2440mAh.

În concluzie, LG G2 Mini 4G este un telefon mobil ideal celor ce își doresc un smartphone atractiv, cu funcții Smart și cu un preț excepțional de bun.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smartphone
  • Procesor Quad-Core Qualcomm
  • Diagonală display 4.7inch
  • Sistem de operare Android v4.4 (KitKat)
  • Accelerometru
  • Busolă digitală
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.