LG G12WL – aparat de aer condiționat inedit, modern și eficient

Cauți un aparat de aer condiționat inedit, performant și economic? Atunci cu siguranță noul model de la LG, cu tehnologia Inverter se va potrivi perfect locuinței tale moderne.

Aparatul de aer condiționat LG G12WL, este un produs ideal, capabil să asigure și să întrețină temperatura dorită, într-un mod pe cât se poate de eficient. Are un volum de răcire de 12.000 BTU, dispune de patru trepte de ventilare, de Inverter și de filtru de protecție pentru praf și antimucegai.

Prețul este pe măsura specificațiilor și al aspectului inedit, astfel nu pot spune că este atât de accesibil. Așadar, un astfel de produs îl poți achiziționa din magazinul online eMag cu 4.649lei (vezi preț actualizat).

De această dată, aveam deaface cu o construcție pătrată, extrem de elegantă și de modernă, pe un exterior alb. Așadar, unitatea interioară cântărește numai 18Kg și măsoară doar 645x645x121mm, iar cea exterioară, are o greutate de 34Kg și măsoară 770x545x288mm.

Același model de apărat de AC îl regăsim și în stocul magazinului Altex.

Imagini cu LG G12WL :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Provine din clasa de eficiență energetică A+, ce are o putere de încălzire consumată de 3700W și o putere de răcire consumată de 970W.

Se laudă cu o gamă diversificată de funcții, precum: funcția auto restart, funcția jet, funcția turbo, funcția auto clean, funcția hot start, timer, funcția de autodiagnoză, mod silențios, mod sleep, soft dry operation și așa mai departe.

Vorbim despre un model aparte, ce prezintă o construcție ultra-slim, cu iluminare led, pe diverse culori. Dispune de compresor de tip Inverter LG și agent de răcire R410. Zgomotul produs de unitatea interioară este de numai 19db, iar cel produs de unitatea exterioară de doar 45db, așadar este un aparat extrem de silențios.

În concluzie, aparatul de aer condiționat LG G12WL este un model aparate, modern și performant, ideal în orice locuință de lux.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 12.000 BTU
  • Clasa A++
  • 4 trepte de ventilare
  • Inverter
  • Filtru de protecție praf și antimucegai
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.