LG F14U2TDN0 – maşină de spălat cu încărcare frontală, inteligentă şi modernă, din clasa A+++

LG F14U2TDN0 este o maşină de spălat rufe automată din clasa maximă de eficienţă energetică, un produs electrocasnic performant, ce garantează rezultate excepţionale, într-un mod pe cât se poate de economic, în privinţa resurselor.

Avem de faţă o maşină de spălat rufe cu încărcare frontală, ce vine cu o capacitate de 8Kg, cu o viteză de centrifugare de 1400rpm, cu un tip de afişare LED şi cu o serie numeroasă de programe.

Din punct de vedere al preţului de achiziţie, este un produs electrocasnic avantajos, astfel magazinul online eMag o pune în vânzare cu preţul de 1.949 de lei (vezi preţ actualizat).

Vorbim despre o produs clasic, pe un exterior alb, ce măsoară numai 85 x 60 x 58(IxLxA) cm şi cântăreşte în jur de 63Kg. Ar fii de spus că se laudă cu un grad de zgomot extrem de scăzut, astfel la centrifugare nivelul este de 73db, iar la spălare de numai 52db.

Acelaşi aparat electrocasnic eficient îl regăsim şi în magazinele online Altex şi Flanco.

Imagini cu LG F14U2TDN0 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Aşa cum spuneam, este un aparat super economic, asta datorită clasei energetice A+++, ce asigură un consum de numai 0.65kWh/program standard. La fel de bine se descurcă şi în privinţa consumului de apă, astfel media anuală este de doar 9.000l.

În privinţa performanţelor la spălare, se laudă cu o listă de programe numeroase, ce garantează cele mai bune rezultate posibile. Câteva din acestea sunt: program prespălare, program rapid 14min, program reîmprospătare, program antialergic, program culori închise, program sintetice, program bumbac, program Silent Wash, program Wasy Care şi aşa mai departe.

Din punct de vedere al funcţiilor şi al siguranţei, se bucură de funcţia de detectare automată a cantităţii, de selectorul de centrifugare, de sistemul de siguranţă împotriva copiilor, de funcţia Smart Diagnosis şi de Motor Direct Drive.

Acestea fiind spuse, LG F14U2TDN0 este o maşină de spălat rufe automată, cu încărcare frontală, ce oferă o capacitate de încărcare generoasă, o gamă difersificată de programe şi un consum de resurse extrem de redus.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Încărcare frontală
  • Capacitate de încărcare 8Kg
  • Clasa A+++
  • Viteză de centrifugare 1400rpm
  • Afişaj LED
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.