LG F1496ADP3 – maşină de spălat rufe automată cu uscător inclus

O alegere ideală şi performantă pentru orice locuinţă, care să asigure rezultate complete, ar fi o maşină de spălat rufe cu uscător. Reprezintă o soluţie inteligentă datorită faptului că reuşeşte să înglobeze atât funcţia de spălare, cât şi pe cea de uscare a rufelor, într-un singur produs electrocasnic. Astfel, economiseşti spaţiu, timp, resurse şi nu în ultimul rând bani. De aceea, vreau să vorbim astăzi despre un astfel de aparat electrocasnic marca LG.

LG F1496ADP3 este un model 2 în 1, respectiv maşină de spălat rufe, cât şi uscător, capabil să asigure cele mai bune rezultate atât la spălare, cât şi în privinţa consumului de resurse, precum apă, curent şi detergent.

Tipul de încărcare este frontal, având o capacitate de până la 8kg la spălare şi de 4 kg la uscare, cu o viteză de centrifugare de 1400rpm. Afişajul datelor, precum al etapelor de spălare şi al programării întârziate este asigurat de către ecranul modern LED din panoul de control.

În ceea ce o priveşte preţul, costul este pe măsura gradului de performanţă şi al eficienţei acesteia, astfel la eMag costă în jur de 1.879 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi design, construcţia este clasică de culoare albă, având o greutate de 62kg, măsurând standard 85 x 60 x 55(IxLxA) cm. Hubloul are un diametru de 30cm şi o deschidere de până la 180 de grade, iar tamburul are un volum de 58l. Materialele din care sunt construite elemtele de bază sunt de calitate superioară, respectiv cuva din polipropilenă şi tamburul din oţel inoxidabil.

Aceeaşi maşină de spălat 2 în 1 o regăsim şi în magazinele online Elefant, Flanco şi evoMag.

Imagini cu LG F1496ADP3 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Datorită motorului proiectat în zona centrală a produsului, nivelul de zgomot va fi pe cât se poate de redus (54db la spălare/75db la centrifugare), totodată oferind o stabilitate perfectă. Rotorul de la interior execută o mişcare circulară amplă, îndepărtând orice fel de pete, fără a creea cute sau a şifona articolele.

Totodată, mulţumită mişcării uniforme 6 Motion DD, nu vei mai avea vreo problemă cu particulele mici de detergent rămase printre haine. Această funcţie depune detergentul pe partea de jos a cuvei până la dizolvarea acestuia.

Cele 13 programe de spălare acoperă o serie largă de tipuri de ţesături şi cerinţe, astfel încât să obţină rezultate ireproşabile. Pe lângă programele de bază, se enumeră şi programul Baby Care (acordă o atenţie sporită hainelor, protejând astfel pielea celor mici), programul rapid 30 min., programul Daily Wash (spălare standard cu setări automate), programul intensive 60 (pentru pete dificile) şamd.

Este de reţinut faptul că produsul de faţă deţine sistemul de siguranţă pentru cei mici, astfel încât blochează accesul la panoul de control. Totodată, se laudă cu programarea întârziată, ce permite setarea de lucru a acesteia, chiar şi atunci când nu eşti prin preajmă.

LG Smart Diagnosis este o tehnologie revoluţionară ce permite aparatului să ia legătură indirect cu un specialist din cadrul Call Centre. Detectarea defecţiunii se poate realiza prin două cai, fie prin utilizarea unul telefon clasic, fie prin utilizarea unei aplicaţii pentru smartphone. De cele mai multe ori, această tehnologie avansată elimină necesitatea apelului către service, ajutând utilizatorul să economisească atât bani, cât şi timp.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, LG F1496ADP3 este o maşină de spălat rufe automată cu uscător, un produs electrocasnic absolut necesar în orice locuinţă şi familie, graţie rezultatelor ireproşabile pe care le oferă, cu un consum eficient de resurse.

Concluzie :

Pro:
  • Maşină de spălat cu uscător
  • Afişaj LED
  • Raport preţ-calitate excelent
  • 1400rpm
Contra:
  • Clasa energetică B

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.