LG F1496AD3

O altă mare inovație apărută recent pe piața electrocasnicelor, despre care o să discutăm astăzi, ar fi noua mașină de spălat rufe cu uscător de la LG. Reprezintă soluția ideală pentru lunile friguroase, atunci când uscatul rufelor devine o problemă.

LG F1496AD3 este produsul ideal ce asigură o îngrijire excelentă și completă a rufelor, uscare și spălare, într-un timp foarte scurt, în doar câteva ore. Modelul de față este o mașină de spălat rufe ce este echipată cu uscător, un lucru excepțional, ce vine din partea unui producător consacrat pe acesta piață a electrocasnicelor.

Se laudă cu un design modern, cu finisaje elegante, având trăsături slim de doar 85 x 60 x 55mm. Alb este culoarea standard pe care vine acest produs din fabrică, cântărește o greutate de doar 62Kg și are în componență elemente doar de calitate superioară.

Ei bine, pentru cei ce își doresc calitate și performanță de la o mașină de spălat rufe, LG F1496AD3 este aparatul electrocasnic ideal în orice locuință, ce se regăsește la prețul excelent de doar 2.149lei (Vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Mașină de spălat rufe cu uscător LG F1496AD3 :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Este o mașină de spălat destul de încăpătoare, având o capacitate de încărcare de până la 8Kg la spălare și 4Kg la uscare. Viteză de centrifugare este destul de mare, de 1400rpm, astfel va rezulta o stoarcere eficientă a rufelor.

Pe partea de specificații tehnice, regăsim tamburul din oțel inoxidabil, ce are o capacitate de 58l și cuva extrem de rezistentă, fiind construită din polipropilenă. Hubloul din dotare prezintă inserții metalice, având un diametru de 30cm și o deschidere de 180 garade, astfel până și cele mai voluminoase lucruri vor fii introduse cu ușurință.

Putem spune că se evidențiază printr-un lucru extrem de interesant, respectiv motorul Direct Drive, ce vine proiectat pe centrul tamburului, astfel încât să asigure vibrații reduse și o stabilitate mare.

Este un apărat foarte silențios, fapt ce îl confirmă nivelul de zgomot foarte redus, de doar 54 decibeli la spălare și 74 decibeli la centrifugare.

La nivelul funcțiilor speciale și eficiente în același timp, această mașină dispune de 6 motion DD, un program de spălare ce are la bază o serie de mișcări, ce sunt activate în funcție de programul ales. Mai dispune și de tehnologia avansată Smart Diagnosis, ce permite conectarea aparatului electrocasnic la un Smartphone, astfel în cazul unei defecțiuni apărute va fi ușor de depistat, urmată de o rezolvare rapidă.

Are disponibil o listă variată de 13 programe de spălare al rufelor, pentru curățarea perfectă a unei game largi de articole.

Acestea fiind spuse, LG F1496AD3 este mașina de spălat rufe cu uscător excelentă, ce oferă calitate, performanță și modernitate, toate acestea la un preț extrem de bun.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
 • Mașină de spălat rufe cu uscător
 • Încărcare frontală
 • Capacitate de încărcare: 8 spălare / 4 uscare
 • Afișaj LED
 • 13 programe
 • Invert Direct Drive
 • Smart Diagnosis
 • 6 Motion DD
 • Selector centrifugare
 • Sistem siguranță împotriva copiilor
 • Viteză de centrifugare: 1400rpm
Contra:
 • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.