LG F12C3QD – maşină de spălat rufe cu încărcare frontală, performantă şi accesibilă, din clasa A++

Maşina de spălat LG F12C3QD este un model cu încărcare frontală, ce este capabil să garanteze cele mai bune rezultate la spălare, cât şi la centrifugare, indiferent de gradul de murdărie şi de tipul de ţesătură.

Aveam de-a face cu un aparat electrocasnic extrem de eficient, ce beneficiază de o capacitate de încărcare de 7Kg, de 1200 de rotaţii pe minut şi de o gamă diversificată de programe de spălare.

Vorbim despre o maşină de spălat destul de accesibil, asta în raport cu performanţele şi tehnologiile de care se bucură, astfel la eMag costă doar 1.448 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere tehnic, dispune de cuvă din oţel inoxidabil şi de tambur din polipropilenă. Hubloul, are o deschidere de până la 180 de grade, având un diametru de 30cm. În rest, este un model de culoare albă, ce are o greutate de aproximativ 60Kg şi măsoară numai 85 x 60 x 55(IxLxA) cm.

Imagini cu LG F12C3QD :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Este un produs extrem de economic, şi când spun asta mă refer la consumul energetic dar şi la cel de apă. Din punct de vedere al eficienţei energetice, aparţine clasei A++, garantând un consum redus de curent, iar cât despre consumul de apă, anual se consumă în jur de 10.000l, în program standard.

Se laudă cu o serie numeroasă de programe, economice şi eficiente. Prin această serie se regăsesc şi următoarele programe: program delicate, program bumbac, program rapid 30min, program clătire + stoarcere, program sintetice şi aşa mai departe.

Cât drespre funcţiile speciale ale aparatului, beneficiază de detectare automată a cantităţii, de selector pentru centrifugare, de motor direct drive, de smart diagnosis, de sistem de echilibrare a încărcăturii, de sistem de spălare inteligentă şi de funcţia consum zero în stand-by.

În concluzie, maşina de spălat rufe LG F12C3QD este un model cu încărcare frontală, economică şi avantajoasă, capabilă să ofere cele mai bune rezultate la spălare şi la centrifugare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Încărcare frontală
  • Clasă de eficiență energetică A+++
  • Capacitate de incarcare 7Kg
  • 1200rpm
  • Afișaj LED
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.