LG F12B8ND1 – o maşină de spălat rufe încăpătoare şi performantă, din clasa de eficienţă energetică A+++

LG F12B8ND1 este o maşină de spălat rufe din clasa de eficienţă energetică A+++, cu încărcare frontală, extrem de încăpătoare şi de eficace, fiind varianta ideală pentru orice tip de familie.

Este un aparat electrocasnic cu tip de încărcare frontal, cu o capacitate de 6Kg, cu o viteză de 1200rpm şi cu afişaj de tip LED.

Modelul de faţă este comercializat de eMag cu preţul de oferta de 1.349 de lei (vezi preţ actualizat), un preţ avantajos şi accesibil, vis-a-vis de caracteristicile acestui model.

Ca şi construcţie, măsoară 85 x 60 x 44(IxLxA) cm, cântăreşte în jur de 62Kg, având deschiderea hubloului la 180 de grade, cu un diametru de 30l. Exteriorul este de culoare albă, tamburul este construit din polipropilenă, iar cuva este din oţel inoxidabil.

Aceeaşi maşină de spălat rufe LG o întâlnim şi în magazinele online Flanco.

Imagini cu LG F12B8ND1 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În privinţa consmului de apă, se laudă cu o media anuală de aproximativ 10.000l de apă consumaţi. Se descurcă excelent şi în privinţa consmului de curent electric, datorită clasei de eficienţă energetică A+++.

La nivel de programe de spălare, se bucură de o listă diversificată, economică şi eficientă, precum: program pentru stoarcere şi clătire, program pentru articole din bumbac, program pentru articole delicate, program rapid 30 minute, program baby care, program skin care, program mix şi lista nu se termină aici.

Funcţiile şi tehnologiile speciale de care dispune această maşină de spălat rufe LG, ar fi funcţia de detectare automată a cantităţii, selectorul pentru centrifugare, motorul Direct Drive, funcţia Smart Diagnosis şi sistemul de spălare inteligentă.

Acestea fiind spuse, LG F12B8ND1 este o maşină de spălat rufe cu încărcare frontală, din clasa energetică A+++, capabilă să asigure un consum de resurse redus şi rezultate ireproşabile.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Maşină de spălat rufe
  • Capacitate de încărcare 6Kg
  • Clasa A+++
  • Viteză de centrifugare 1200rpm
  • Afişaj LED
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.