LG F10C3QD – maşină de spălat rufe inteligentă, durabilă şi eficientă

LG F10C3QD reprezintă un model eficient de maşină de spălat rufe, ce se laudă cu o serie diversificată de programe şi de funcţii speciale, ce duc la rezultate excepţionale.

Avem de-a face cu un produs electrocasnic din clasa de eficienţă energetică A++, ce vine cu tip de încărcare frontal, cu afişaj de tip LED, cu o viteză de centrifugare de 1000rpm şi cu o capacitate de încărcare de până la 7Kg.

În privinţa costului de achiziţie, este un produs destul de avantajos şi de convenabil, aş spune, astfel se poate cumpăra de la eMag cu preţul de doar 1.549 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al construcţiei, prezintă un exterior modern, de culoare albă, cântăreşte în jur de 61kg şi măsoară standard 85 x 60 x 55(IxLxA) cm. Ar mai fi de specifică faptul că deţine cuva din oţel inoxidabil şi tamburul din polipropilenă, având deschidere hubloului de până la 180 de grade.

Imagini cu LG F10C3QD :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Cu siguranţă modelul de faţă se enumeră printre cele mai economice maşini de spălat rufe, astfel consumul energetic redus se datorează clasei de eficienţă energetică A++, iar consumul mediu anual de apă este de doar 10.000l.

Găsim în dotarea acesteia o serie numeroasă de programe de spălare, ce asigură rezultate impecabile, într-un mod extrem de economic. Aşadar, câteva din acestea sunt: program rapid 30min, program clătire+stoarcere, program baby care, program bumbac, program sintetice şamd.

Se prezintă excelent şi în privinţa funcţiilor şi a sistemelor, astfel deţine funcţia de detectare automată a cantităţii, sistemul de spălare inteligentă, funcţia Smart Diagnosis şi Motor Direct Drive.

Acestea fiind spuse, LG F10C3QD este o maşină de spălat rufe cu încărcare frontală, economică şi durabilă în timp, capabilă să garanteze cele mai bune rezultate la spălare, cât şi la centrifugare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Încărcare frontală
  • Capacitate de încărcare 7Kg
  • Clasa A++
  • Viteză de centrifugare 1000rpm
  • Afişaj LED
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.