LG Econo Inverter Z12EM – sistem de aer condiţionat eficient, cu 12.000 BTU

LG Econo Inverter Z12EM este o altă soluţie performantă şi avantajoasă de climatizare, respectiv un aparat de aer condiţionat cu tehnologie Inverter, capabil să obţină un climat favorabil, cu un consum de resurse avantajos, indiferent de mediul exterior.

Este o variantă excelentă pentru spaţiile generoase, asta graţie capacităţii bune de răcire/încălzire, respectiv de 12.000 BTU/h. Se bucură de sistem de filtrare Prefilter, de compresor Inverter, precum şi de control din telecomandă, având la bază o sumedenie de funcţii şi programe interesante.

Acest model Econo Inverter Z12EM se poate achiziţiona şi din stocul celor de la eMag cu preţul de 1.979 de lei (vezi preţ actualizat).

Deţine un aspect plăcut şi modern, ce se integrează perfect oricărui stil. Întreg sistemul este de culoare albă, unitatea interioară având o greutate de 8.5kg şi dimensiunile 798 x 292 x 214mm, iar cealaltă unitatea, cea exterioară având o greutate de 28kg şi dimensiunile 717 x 483 x 230mm.

Imagini cu LG Econo Inverter Z12EM :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Inverter este o tehnologie avansată ce are rolul de a eficientiza activitatea aparatului în ceea ce îl priveşte climatizarea. În felul acesta, este capabil să obţină performanţe înalte cu un consum redus de energie electrică. Mai mult decât atât, oferă şi un mod de utilizare pe cât se poate de silenţios. Astfel, la interior sunt înregistraţi maxim 58 de decibeli, iar la exterior maxim 65 de decibeli.

Specialiştii au încadrat acest model Econo Inverter Z12EM în clasa de eficienţă energetică A la încălzire şi în clasa de eficienţă energetică A+ la răcire. În modul de încălzire puterea maximă consumată este de 1040W, iar în modul de răcire puterea maximă consumată este de 1120W.

La capitolul funcţii, aparatul de faţă deţine următoarele: funcţia Wi-Fi Ready, funcţia de dezumidificare, funcţia Jet, funcţia Timer, funcţia Sleep/Night, funcţia de autocurăţare, funcţia de autodiagnoză şi funcţia Soft Dry operation.

Compresorul din dotare este de tip rotativ, aparţinând brand-ului renumit LG.

Funcţia Jet este capabilă să reducă temperatura interioară până la 18 grade C, în doar 30 de minute, indiferent de mediul ambiental. Este de specificat faptul că această funcţie necesită şi un consum de energie electrică suplimentar.

Wi-Fi Ready este o funcţie inteligentă ce permite aparatului să fie controlat de pe diverse device-uri, precum de pe tabletă sau de pe smartphone. Acest lucru necesită utilizarea sistemelor de operare iOS sau Android, plus descărcarea unei aplicaţii speciale.

Concluzie :

În concluzie, LG Econo Inverter Z12EM este un produs electrocasnic de climatizare eficient, capabil să ofere rezultate superioare, cu un consum energetic minim.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Clasa A+
  • 12.000 BTU/h
  • Performant
  • Prefilter
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.