LG Econo Inverter Z09EM – sistem de AC cu compresor Inverter, de 9.000 BTU/h

LG Econo Inverter Z09EM reprezintă un nou model de sistem de aer condiţionat cu tehnologie Inverter, o variantă accesibilă şi modernă, capabilă să ofere rezultate rapide şi eficiente, după placul fiecărui utilizator în parte.

Avem de-a face cu un aparat de 9.000 BTU/h recomandat spaţiilor de dimensiuni reduse, precum dormitoarelor, birourilor sau restul încăperilor de dimensiuni mai mici de 25mp.
Include un filtru de tip Prefilter, compresor Inverter, control din telecomandă, precum şi un modern afişaj LED, ce oferă informaţii despre temperatura şi funcţia setată.

Modelul de faţă este disponbil de curând în magazinul de specialitate online eMag, la preţul avantajos de 1.999 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa design-ului, prezintă o construcţie clasică şi modernă, tot sistemul fiind pe un fond de culoare albă. Ca şi detalii tehnice, ar fi de specificat că unitatea interioară cântăreşte 7.4kg şi măsoară 756 x 265 x 184mm, iar cea exterioară cântăreşte 28kg şi măsoară 717 x 483 x 230mm.

Imagini cu LG Econo Inverter Z09EM :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Fiind un model cu tehnologie Inverter, eficienţa energetică garantată de acest model este pe cât se poate de favorabilă. Astfel, produsul de faţă a fost încadrat de către specialişti în clasa de eficienţă energetică A în modul de încălzire, puterea consumată fiind de 950W şi în clasa de eficienţă energetică A+ în modul de răcire, unde puterea consumată este de 730W.

Nu doar că asigură performanţe superioare cu un consum energetic redus, ci mai mult de atât, tehnologia Inverter asigură şi un mod de funcţionare silenţios. Aşadar, unitatea interioră înregistrează un zgomot de până la maxim 39db, iar cea exterioară de până la maxim 49db.

La capitolul funcţii, este un aparat de aer condiţionat destul de bine dotat, astfel beneficiază de: tehnologia Wi-Fi Ready, de funcţia de încălzire/răcire, de funcţia Jet, de modul Sleep/Night, de funcţia Auto Clean, de funcţia Comfort Air, de funcţia de Dezumidificare, de funcţia Timer şi de funcţia Hotstart.

Auto Clean este o funcţie interesantă, ce întreţine interiorul sistemului de AC uscat şi sterilizat. În felul acesta, se previne formarea mucegaiului şi bacteriilor, oferind un mediu confortabil şi curat.

Funcţia Jej asigură un puternic flux de aer, astfel încât să obţină răcirea camerei în mai puţin de 5-6 minute, aducând-o la temperatura de 5 grade.

Sistemul de filtrare cu protecţie dublă pune la dispoziţie multiple posibilităţi de protecţie, astfel încât atmosfera din încăpere să fie cât mai curată şi proaspătă.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, LG Econo Inverter Z09EM este un sistem de AC modern şi avantajos, cu numeroase funcţii şi tehnologii, ce îl fac capabil să garanteze un mediu ambiant confortabil.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Clasa A+
  • 9.000 BTU/h
  • Inverter
  • Filtru de protecţie dublu
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.