LG Econo Inverter E18EM – aparat de climatizare eficient şi avantajos, cu 18.000 BTU/h

LG Econo Inverter E18EM este o altă variantă avantajoasă de climatizare pentru spaţiile generoase, respectiv un aparat de aer condiţionat performant şi eficient, ce beneficiază de o capacitate de modificare a aerului mai mult decât generoasă.

Are capacitatea de 18.000 BTU/h atât în funcţia de încălzire, cât şi în cea de răcire. Variază între clasa A+ şi A++, fiind echipat cu o serie diversificată de funcţii ce pot fi controlate din telecomandă.

Această capacitate de răcire îl recomandă în mod special spaţiilor largi, cuprinse între 33 şi 50mp.

Modelul Econo Inverter E18EM este de curând disponibil în ofertele magazinului eMag, la preţul de achiziţie de 3.399 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul aspect, nu sunt foarte mult de subliniat, ci doar că întreg sistemul de aer condiţionat este de culoare albă. Ca şi detalii tehnice, unitatea interioară are o greutate de 9.5kg şi măsoară 88.5 x 23.6 x 29.6(L x A x I) cm, iar cea exterioară are o greutate de 34kg şi măsoară 77.0 x 28.8 x 54.5(L x A x I) cm.

Acelaşi aparat se regăseşte şi în oferta celor de la Altex.

Imagini cu LG Econo Inverter E18EM :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Modul de funcţionare al acestui aparat de climatizare LG are la bază tehnologia revoluţionară Inverter. Aceată tehnologie inteligentă are scopul de a atinge performanţe înalte, cu un minim consum enegetic. În plus, obţine şi o funcţionare foarte puţin zgomotoasă, unitatea interioară atingând maxima de 23 de decibeli.

Fiind clasat de către specialişti în clasa A+ la încălzire şi în clasa A++ la răcire, consum energetic înregistrat este de 1540 în modul de încălzire şi de 1720 în modul de răcire.

În ceea ce îl reprezintă sistemele şi funcţiile din dotare, se laudă cu: ventilare, încălzire, dezumidificare, Timer, Jet Cool, Auto Cleaning, Auto Restart, Autodiagnoză şi Sleep/Night.

Funcţia de ventilare are rolul de a ventila aerul din încăpere, iar cea de încălzire are rolul de a îl încălzi.

Auto Cleaning are rolul de a menţine interiorul aparatului curat prin acţiunea de uscare, prevenind astfel formarea mucegaiului.

Funcţia Jet Cool reuşeşte în doar 30 de minute să atingă temperatura de 18 grade C în încăpere.

Funcţia Auto Restart face capabil sistemul să îşi reia funcţionarea utilizând setările precedente, în cazul unei pene de curent.

Funcţia de dezumidificare este ideală în orice anotimp, creată special pentru a elimina umiditatea din mediu ambiant. În felul acesta se previne şi apariţia mucegaiului, dar şi disconfortul termic.

Concluzie :

În concluzie, LG Econo Inverter E18EM reprezină o soluţie de climatizare avansată, eficientă şi modernă, ideală spaţiilor generoase.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 18.000 BTU/h
  • A+
  • Prefiltrer
  • Performant
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.