LG Deluxe Smart Inventer D12RN – sistem de climatizare performant, cu capacitatea de 12.000 BTU/h

LG Deluxe Smart Inventer D12RN este un aparat de climatizare inteligent, ce dispune de o multitudine de funcţii şi tehnologii de ultimă generaţie, astfel încât este capabil să garanteze un mediu ambiant favorabil, cu un consum energetic redus.

În plus vine şi cu o capacitate mare de schimbare a temperaturii interioare, respectiv 12.000 BTU/h atât la răcire, cât şi la încălzire. Provine din clasa energetică A++, este controlat din telecomandă şi deţine sistem de filtrare Antibacterian şi Plasmaster Ionizer Plus.

Acest model Deluxe Smart Inventer D12RN este disponibil în oferta magazinului de specialitate eMag, la preţul online de 2.949 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi design, este un sistem de culoare albă, ce se integrează uşor în orice stil şi circumstanţă. Ca şi detalii tehnice, ar fi de spus că unitatea interioară are o greutate de 8.5kg şi măsoară standard 837 x 302 x 189mm, iar cea exterioară are o greutate de 31kg şi măsoară standard 770 x 545 x 288mm.

Imagini cu LG Deluxe Smart Inventer D12RN :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Cu siguranţă acest model de la LG reprezintă o alegere interesantă, datorită rezultatelor şi modului în care este capabil să le obţină. În mare parte, performanţa superioară se datorează tehnologiei Inverter, deoarece aceasta reduce consumul energetic cu până la 40%, în comparaţie cu aparatele convenţionale (On/Off).

Nu doar că obţine un mediu ambiental favorabil cu un consum energetic redus, ci mai mult de atât oferă şi o funcţionare pe cât se poate de puţin zgomotoasă. Astfel, unitatea interioară beneficiază de funcţia Ultra Quiet 19 şi produce un zgomot de până la maxim 40db, iar unitatea exterioară de până la maxim 48db.

Profesioniştii au încadrat modelul de faţă în clasa de eficienţă energetică A++, astfel puterea consumată în modul de răcire este de doar 898W, iar în modul de încălzire de 975W.

Pe partea de funcţii, acest aparat de AC cu Inverter se laudă cu următoarele: cu funcţia de încălzire/ventilare, cu funcţia Wi-Fi Ready, cu funcţia Jet Cool, cu funcţia Hotstart, cu Timer, cu mod Sleep/Night, cu funcţia Auto, cu funcţia de Autocurăţare, cu funcţia de Autodiagnosticare, precum şi cu funcţia Comfort Air.

Jet Cool este o funcţie interesantă, capabilă să acţioneze cu un flux de aer puternic în toate direcţiile, astfel încât locuinţa să fie răcită uniform.

Funcţia de Autodiagnosticare este utilă atunci când aparatului nu funcţionează în parametrii normali, aceasta detectând automat cauza problemei, sub forma unor coduri de eroare.

Comfort Air este o funcţie avansată ce reglează automat direcţia fluxului de aer, atât pe verticală în şase paşi, cât şi pe orizontală în cinci paşi, în ambele situaţii cu control de până la o temperatura de 70°.

Wi-Fi Ready oferă posibilitatea utilizatorului de a controla aparatul atât de pe Smartphone, cât şi de pe tabletă. Este necesar doar sistemul de operare Windows, Android sau iOS, plus instalarea unei aplicaţii dedicate.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, LG Deluxe Smart Inventer D12RN este o alegere interesată şi eficientă, în situaţia în care eşti în căutarea unui aparat de aer condiţionat cu Inverter, performant, modern şi economic.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 12.000 BTU/h
  • Clasa A++
  • Performant
  • Eficient
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.