LG Artcool Slim Inverter V A12LL – aparat de climatizare din clasa A++, modern şi performant

Datorită faptului că vara îşi intră în rol destul de repede, cei de la LG pun la dispoziţie o gamă numeroasă de aparate de climatizare, cu opţiuni şi funcţii inovatoare, astfel încât să asigure un mediu ideal, după bunul plac al fiecăruia. Astfel, astăzi o să vă vorbesc despre un aparat de aer condiţionat cu performanţe înalte, ideal locuinţelor şi spaţiilor decente.

LG Artcool Slim Inverter V A12LL este un aparat de climatizare recent apărut pe piaţa electrocasnicelor de la noi, un model echipat cu tehnologii revoluţionare, astfel încât să fie capabil să îmbunătăţească stilul de viaţă al utilizatorului.

Aparatul de aer condiţionat de faţă are o capacitate de 12.000 BTU, atât la răcire, cât şi la încălzire. Provine din clasa energetică A++, beneficiază de tehnologia Inverter, deţine filtru de protecţie 3M, afişajul fiind de tip digital. Aparatul se poate control de la distanţă din telecomandă, extrem de uşor şi de confortabil.

După cum era şi de aşteptat, preţul aparatul este pe măsura performanţelor superioare în ceea ce îl priveşte climatizarea. Aşadar, este disponibil în magazinul eMag la preţul online de 3.449 de lei (vezi preţ actualizat).

La pachet vin două unităţi, una interioară şi una exterioară. Cea interioară este de culoare neagră, cântăreşte în jur de 11.5kg şi măsoară standard 957 x 305 x 177mm. Unitatea exterioară este pe un fond de culoare albă, cântăreşte 34kg şi măsoară standard 770 x 545 x 288mm. Aspectul inedit al unităţii interioare, conferă un aer distins şi elegant locului în care este amplasat aparatul.

Acelaşi aparat de AC din clasa A++ este disponibil şi în magazinul Altex.

Imagini cu LG Artcool Slim Inverter V A12LL :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aşa cum am spus, este încadrat în clasa energetică A++, astfel consumul anual de energie electrică înregistrează 190kWh la răcire şi de 1350kWh la încălzire. Ar fi de specificat faptul că puterea consumată la răcire este de 3500W, iar cea consumată la încălzire este de 4000W.

Pot spune că este un model destul de silenţios în modul de utilizare, astfel zgomotul unităţii interioare este de 19 / 24 / 33 / 39db, iar cel al unităţii exterioare la 45db.

Funcţiile aparatului sunt: funcţia de ventilare, funcţia de încălzire, funcţia de dezumidificare, funcţia de autocurăţare, funcţia de ventilare, funcţia Self Diagnosis (autodiagnosticare), funcţia timer, funcţia restart dealay (3 minute), funcţia Soft Dry Operation, funcţia Deice Control (dezgheţare), funcţia Hot Start, funcţia Jet Cool şi modul silenţios.

Se laudă cu tehnologia implementată Plasmaster, funcţie ce ajută la îmbunătăţirea stilului de viaţă, graţie tehnologiei cu plasmă ce protejează eficient, prevenind apariţia substanţelor nocive sau ale mirosurilor neplăcute. Această funcţie se foloseşte de peste 3 mil. de ioni, capabili să sterilizeze eficient aerul, cât şi suprafele din jur.

Pe partea de filtrare, deţine filtru micro-praf cu dublu protecţie, ce colectează eficient polenul şi praful, cu ajutorul sarcinilor electrostatice. Totodată, acest filtru Micro 3M asigură un mod silenţios de utilizare, chiar şi atunci când fluxul de aer este mărit.

Auto Cleaning reprezintă sistemul de autocurăţare, funcţie ce menţine vaporizatorul curat, prevenind astfel apariţia bacteriilor şi mirosurilor nu foarte plăcute. În felul acesta durata de viaţă a vaporizatorului este prelungită semnificativ.

În modul de dezumidificare, aparatul reuşeşte să colecteze în jur de 1.3l/h.

Este de specificat faptul că deţine agent de răcire R410a, debitul de aer de la interior fiind de 14m3/minut, iar cel de la exterior de 33m3/minut. Coeficientul de randament sezonier la răcire este de 6.4W/W (SEER), iar la încălzire de 4.0W/W (SCOP).

Concluzie :

În concluzie, LG Artcool Slim Inverter V A12LL este un aparat de aer condiţionat modern şi performant, capabil să asigure un mediu ambiental mai mult decât ideal, într-un mod economic şi rapid.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 12.000 BTU
  • Filtru de protecţie micro 3M
  • Inverter
  • A++
  • Silenţios
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.