LG Artcool Slim Inverter V A09LL – aparat de AC cu 9.000BTU, din clasa energetică A++

Principalul avantaj al deţinerii unui sistem de aer condiţionat, ar fi faptul că asigură un confort ideal pe timpul verii, indiferent de cât de ridicată ar fi temperatura, totul într-o manieră modernă, pe cât se poate de rapid şi de eficient. De aceea, în review-ul de astăzi o să îţi vorbesc despre un astfel de produs electrocasnic, ideal încăperilor decente.

LG Artcool Slim Inverter V A09LL este un aparat de aer condiţionat interesant, spun asta datorită colorii exteriorului ceva mai rar întâlnită la astfel de produse, fapt ce conferă un aer elegant şi modern locuinţei. Este un model perfect dormitoarelor sau birourilor decente în privinţa spaţiului. Pune la dispoziţie o multitudine de funcţii avansate, astfel încât mediul ambiant să fie cât mai plăcut.

Reprezintă o variantă de 9.000 BTU, capacitate atât de răcire, cât şi de încălzire. Beneficiază de filtrare cu protecţie dublă, de tehnlogia inverter, de control din telecomandă şi de un afişaj distins, de tip digital.

Desigur, costul de achiziţie al aparatului este pe măsura performanţelor, astfel este disponibil la eMag la preţul de 3.299 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de design, după cum observăm, unitatea interioară este de culoare negru antracit, lucru ce aduce un plus de eleganţă încăperii, unitatea exterioară fiind de culoare albă. Cea de la interior cântăreşte 11.5kg şi măsoară 957 x 305 x 177mm, pe când cea de la exterior cântăreşte 34kg, măsurând 770 x 545 x 288mm.

Acelaşi aparat de aer condiţionat este disponibil şi în magazinul CEL.

Imagini cu LG Artcool Slim Inverter V A09LL :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Specialiştii din domeniul energetic, clasează acest model în clasa de eficienţă energetică A++. Astfel, puterea consumată de acesta în modul de încălzire este de 3.200W, iar cea din modul de răcire de 2.500W.

Tehnologia Inverter, cea de care beneficiază şi aparatul de faţă, duce la un consum energetic semnificativ, respectiv cu până la 40% mai puţin vis-a-vis de modelele convenţionale. Pe lângă acest lucru foarte important, ar fi de spus că aduce şi un plus de silenţiozitate, astfel unitatea interioară produce un zgomot de 39db, iar cea exterioară de 45db.

La capitolul funcţii, acest aparat de aer condiţionat pune la dispoziţie funcţia de încălzire şi răcire, Wi-Fi Ready, funcţia de dezumidificare, funcţia auto, Sleep/Night mode şi funcţia de Control activ de energie.

Pentru a garanta un aer cât mai proaspăt şi curat, aparatul de faţă vine proiectat cu filtru Micro Dust. Acesta ajută la îmbunătăţirea filtrului cu plasmă, care la rândul lui beneficiază de dublă protecţie. Captarea particulelor microscopice nocive este obţinută prin încărcarea electrostatică pe suprafaţă sistemului de filtrare.

Auto Clean reprezintă o funcţia utilă, ce previne eficient apariţia mucegaiului. Astfel, odată ce aparatul este oprit, în mod automat ventilatorul este uscat.

Control activ de energie (Active Energy Control) maximizează pe cât se poate capacităţile aparatului, obţinând în final o eficienţă energetică ridicată.

Concluzie :

În concluzie, LG Artcool Slim Inverter V A09LL este un sistem de aer condiţionat cu performanţe superioare în răcire/încălzire, capabil să garanteze un mediu ambiant mai mult decât ideal, într-un mod foarte eficient.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Wi-Fi Control
  • A++
  • Filtru de protecţie micro 3M
  • 9.000 BTU
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.