LG A12LL Inverter – un model ultra-slim, elegant și extrem de performant

Aparatul de aer condiționat LG A12LL Inverter se evidențiază printr-un aspect inedit, datorită culorii unității sale interioare. Vorbim despre un produs performant, de calitate înaltă, ce vine cu o serie diversificată de funcții și tehnologii, ce îl face capabil să asigure temperatura dorită.

Are 9.000 BTU, ca și capacitate de răcire, se laudă cu un filtru extraordinar de bun, ce deține funcții multiple, beneficiază de control prin telecomandă și dispune de 4 trepte de ventilare.

Cât despre preț, modelul de față îl găsim în oferta magazinului online eMag, la prețul de 3.349 de lei (vezi preț actualizat), nu tocmai accesibil, însă corect și justificat, prin prismă specificațiilor sale.

După cum spuneam, prezintă un aspect aparte, așadar, unitatea interioară se evidențiază printr-un fond negru, ideal pentru locuințele moderne și luxoase. Cât despre dimensiuni și greutate, partea din exterior măsoară 770 x 545 x 288mm și cântărește în jur de 34Kg, iar partea interioară măsoară 957 x 305 x 177mm și cântărește numai 11.5Kg.

Același produs electrocasnic îl putem regăsi și în gama de produse al magazinului online Altex.

Imagini cu LG A12LL Inverter :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Se face remarcat prin clasa A++ de eficiență energetică, astfel se laudă cu un consum extrem de redus de curent. Așadar, puterea consumată la răcire este de numai 580W, iar puterea consumată la încălzire este de doar 780W.

Așa cum am spus mai sus, beneficiază de un filtru excelent, cu mai multe funcții. Funcțiile filtrului sunt: Plasmaster Ionizer, protecție micro 3M I și protecție praf și antimucegai.

Seria diversificată de funcții a aparatului este: funcția turbo, funcția jet, funcția auto restart, funcția de auto-curățare, funcția de control activ de energie, funcția de auto-diagnoză, funcția sleep, funcția soft dry operation, funcția hot start și așa mai departe.

A rămas de specificat faptul că este un model super silențios, astfel unitatea interioară produce un zgomot de numai 19db, iar unitatea exterioară de doar 45db.

Menține întotdeauna aparatul curat, pentru a te bucura de un aer plăcut și proaspăt, cu soluția de curățat aer condiționat Wpro, de 500ml.

Acestea fiind spuse, LG A12LL Inverter este un aparat de aer condiționat ultra-slim, elegant și modern, capabil să garanteze un climat favorabil, indiferent de temperatura de afară.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 9.000 BTU
  • Clasa A++
  • 4 trepte de ventilare
  • Inverter
  • Filtru Plasmaster Ionizer
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.