LG 6 MOTION F1296TDA3 – maşină de spălat rufe de calitate superioară, din clasa energetică A+++

LG 6 MOTION F1296TDA3 este un model nou de maşină de spălat rufe cu încărcare frontală, ce aparţine clasei energetice A+++, conceput să garantanteze rezultate impecabile, într-un mod pe cât se poate de avantajos.

Discutăm despre un produs economic şi avantajos, ce beneficiază de afişaj LED, de o capacitate de încărcare de până la 8Kg şi de o viteză de centriugare de 1200rpm.

Cât despre preţ, avem de-a face cu un model avantajos din punct de vedere al raportului dintre calitate şi preţ, astfel produsul de faţă se poate achiziţiona de la eMag cu 1.659 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere tehnic, se laudă cu tambur din polipropilenă, cu cuva din oţel inoxidabil, având hubloul cu diametrul de 30cm şi cu o deschidere de până la 180 de grade. Exteriorul este de culoare albă, dimensiunile standard măsoară 85 x 60 x 55(IxLxA) cm, iar greutatea este de aproximativ 62Kg.

Acelaşi produs electrocasnic de la LG îl întâlnim şi în ofertele celor de la Altex, evoMag şi Flanco.

Imagini cu LG 6 MOTION F1296TDA3 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În privinţa consumului energetic, beneficiază de clasa de eficienţă energetică A+++, cea mai bună clasă posibilă, ce garantează cel mai bun consum de energie electrică. Se prezintă destul de bine şi din punct de vedere al consumului de apă, astfel media anuală este de numai 11.000l.

La nivel de performanţe la spălare, se laudă cu o gamă diversificată de programe, precum: program rapid 30min, program clătire+stoarcere, program Skin Care, program Baby Care, program Bumbac Eco, program sintetice, program delicate, program sport şamd.

Cât despre funcţii şi sisteme speciale, se bucură de funcţia de detectare automată a cantităţii, de funcţia 6 Motion, de selector pentru centrifugare, de Motor Direct Drive, de funcţia consum 0 în mod Stand By, de sistem de spălare inteligentă şi de sistem de echilibrare a încărcăturii.

În concluzie, LG 6 MOTION F1296TDA3 este o maşină de spălat rufe performantă, cu un aspect ultra modern, concepută pentru a oferii rezultate excepţionale, într-un mod foarte eficient.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Încărcare frontală
  • Capacitate de încărcare 8Kg
  • Clasa A+++
  • Viteză de centrifugare 1200rpm
  • Afişaj LED
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.