LG 55UH600V – Smart Tv 4k din 2016, cu diagonala de 139cm

LG 55UH600V este un ultra Smart Tv din gama 2016, un televizor inteligent realizat după cele mai recente şi avansate tehnologii, ce îl fac capabil să garanteze o funcţionalitate ireproşabilă, cu un conţinut generos la rezoluţie 4k/Ultra HD.

Noul LED îşi face apariţia cu o diagonală impresionantă, ce îl face potrivit astfel spaţiilor generoase, precum unui living sau unei sufragerii. Desigur, acceptă să fie utilizat şi pe post de monitor, în situaţia în care îţi doreşti o imagine mai mare şi mai calitativă la Pc sau la consola de jocuri.

Acest model 55UH600V de ultimă generaţie este disponibil în magazinul eMag la preţul de achiziţie de 3.599 de lei (vezi preţ actualizat).

Prezintă un aspect interesant, foarte modern şi elegant, ce aduce un plus de rafinament locului în care este amplasat. Finisajele şi elementele distinse sunt pe un fond de culoare gri, toate acestea alcătuind un design aparte. Ca şi detalii tehnice, ar fi de spus că are o greutate de 18.1kg, că măsoară standard cu suport 1240 x 778 x 237 mm şi că este compatibil Vesa 300 x 300mm. Acest lucru permite montarea device-ului pe perete, pe un suport Tv achitionat separat.

Acelaşi gadget din 2016 este disponibil şi în magazinele de specialitate evoMag, Flanco, CEL şi Altex.

Imagini cu LG 55UH600V :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ei bine, după cum vedem, acest Smart Tv LG beneficiază de un LED de 139 de centimetrii în diagonală şi de o rezoluţie Ultra HD/4K la maxim 3840 x 2160pixeli. Asigură o rată de aspect de 16:9, un contrast dinamic şi o luminozitate excelentă, precum şi unghiuri de vizibilitate extraordinare, atât privind din orizontală, cât şi din verticală.

Pe lângă toate acestea, pune la îndemână şi o sumedenie de moduri presetate de imagine, ce pot fi alese în funcţie de conţinutul reprodus, garantând astfel o calitate video superioară.                                           Acelaşi lucru este valabil şi la capitolul audio, fiind asigurat de către un sistem stereo integrat, capabil să livreze o putere maximă de până la 20W.

În ceea ce îl reprezintă partea de conectivitate, acceptă conxiune la internet atât prin Wi-Fi Integrat, cât şi prin LAN (port RJ-45). În plus, deţine şi o serie numeroasă de porturi, precum: două porturi HDMI, un port USB 2.0, o intrare audio digitală optică, o intrare component, 2 x RF In, precum şi conexiune Bluetooth.

Tuner-ul digital DVB-T2, DVB-C, DVB-S2 împreună cu Slot-ul CI+ vor asigura receptarea transmisiunilor Tv în format HD şi digital, fără a mai fi necesar un alt decodor extern sau mediabox.

Player-ul multimedia oferă posibilitatea reproducerii conţinutului multimedia preferat, direct de pe unitate Hard Disk sau stick de memorie USB.

Concluzie :

În concluzie, LG 55UH600V este un Smart Tv 4k ultra modern, provenit din generaţia 2016, ce pune la dispoziţie un aspect impresionant, o diagonală generoasă şi o serie de funcţii şi caracteristici Smart.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 139cm
  • Ultra modern
  • Ultra HD/4K
  • Convenabil
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.