LG 55UB820V

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
 LG 55UB820V este un Smart Tv din gama 2014, extrem de performant și foarte atrăgător ca și aspect, ce oferă o calitate superioară a sunetului și a imaginilor reproduse de acesta.

Dacă nu v-ați hotărât încă ce televizor să vă achiziționați, acum este momentul perfect să vă îndreptați atenția spre acest Smart Tv 4k. Cu siguranță modelul de față va impresiona prin funcțiile sale inteligente și prin design-ul său ultra modern.

Datorită maturizării rapide a tehnologiei, prețurile acestor gadget-uri au scăzut considerabil, fapt ce este susținut și de acest model ultra performant, așadar un astfel de device se poate achiziționa la prețul excelent de doar 4.999lei (Vezi preț actualizat).

se laudă cu un aspect extrem de elegant și cu finisaje deosebite, ce se potrivește perfect oricărei locuințe moderne. Este construit din materiale foarte calitative, astfel având o greutate de doar 21.2Kg și trăsături destul de slim, de 1233 x 766 x 260 mm, dimensiuni ce includ și standul elegant din dotare.

Imagini cu LG 55UB820V :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Se pare că de această dată cei de la LG s-au auto depășit, concepând acest televizor cu un super display Edge LED. Se remarcă printr-o diagonală foarte generoasă, de 139cm și printr-un aspect al imaginilor de 16:9. Se bucură de un format Ultra HD 4K cu o rezoluție de 3840 x 2160p, plus de o serie variată de caracteristici de imagine, precum Tru ULTRA HD Engine, Resolution Upscaler 4K, UCI 900, Dynamic Clear White, Active Noise Reduction, Triple XD Engine, Smart Living Sensor și multe altele la fel de interesante și de eficiente.

Ei bine, imaginile reproduse pe acest super display vor fi de-a dreptul impresionante, astfel vor oferii o claritate uimitoare și o experiență de vizualizare excepțională și nemaintalnită la ora actuală.

Mulțumită tehnologiei avansate IPS (in-plane-switching) de care se bucură acest ecran, reproducerea culorilor va fi foarte fidelă, contrastul va fi de un nivel superior, iar unghiul de vizualizare va fi extrem de larg.

O altă caracteristică specială ar fi și True 4k Engine, altfel spus este un procesor de imagine ce asigură o redare excepțională a imaginilor în 4k, asadar reproducerea imaginilor va fi de o acuratețe ireproșabilă.

Se descurcă excepțional și pe partea audio, fiind echipat cu difuzoare stereo, înglobate în sistem multi-canal ce dispune de o putere de 20W. La această calitatea ireproșabilă a sunetului, iau parte câteva caracteristici audio extrem de eficiente, ca Optical Sound Sync, 3D Sound Zooming, Smart Sound Mode, Wireless Sound Sync, Sound Optimizer etc.

Și pe partea de conectivitate am putea spune că excelează, fiind echipat cu o varietate de conectori, precum: o intrare component, o intrare video, o intrare Scart, o ieșire audio, 3 intrări USB 2.0, 3 porturi HDMI, minijack căști, o ieșire audio digitală, Slot CI+, Wireless și Rețea (un port RJ-45).

Nu degeaba este un Smart Tv de top, astfel oferă o gamă largă de aplicații, browser Web, partajare conținut și conținut video. Se mai bucură și de Player multimedia integrat și de Tuner digital (DVB-T2, DVB-C, DVB-S2).

În concluzie, LG 55UB820V este un Smart Tv ideal pentru toți pasionații de tehnologie, ce își doresc performanță din partea unui televizor, la un nivel superior.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart Tv
  • LED
  • Ultra HD
  • 4K
  • Diagonala de 139cm
  • Tuner digital
  • Player multimedia integrat
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.