LG 55LH6047 – Smart TV Full HD de 139cm în diagonală, din gama 2016

LG 55LH6047 este un alt Smart Tv LED din gama 2016, un televizor atrăgător atât din punct de vedere estetic, cât şi tehnic. Prezintă o diagonală impresionantă, lucru ce îl recomandă în mod special încăperilor generoase şi spaţiilor deschise.

Nu doar că asigură un suport excelent transmisiilor Tv, ci şi redării conţinutului multimedia preferat direct de pe dispozitive USB, precum filme, muzică, fotografii şamd.

Acest nou LED Smart rulează sistemul de operare recent WebOS 3.0. Se dovedeşte a fi o versiune flexibilă, stabilă şi rapidă în orice situaţie.

Acest model 55LH6047 se poate procura online din stocul celor de la eMag, cu preţul de achiziţie de 3.199 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl priveşte partea estetică, surprinde cu un design ultra modern şi elegant. Un plus de eleganţă este conferit şi de către rama ultra subţire ce înconjoară generosul display LED. Ca şi detalii tehnice, fără stativ are o greutate de 16.6kg şi măsoară standard 1241 x 720 x 41.5 (W x D x H) mm, iar cu stativ are o greutate de 18kg şi măsoară standard 1241 x 775 x 216 (W x D x H) mm.

Poate fi montat şi pe perete, datorită compatibilităţii Vesa de 300 x 300mm. Este necesar doar un suport Tv special, ce se achiziţionează separat de televizor.

Ca şi putere consumată, în mod normal înregistrează în jur de 53W, iar în mod-ul stand-by în jur de 0.5W.

Acelaşi televizor de generaţie nouă este disponibil şi la CEL şi evoMag.

Imagini cu LG 55LH6047 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Acest nou Smart Tv al celor de la LG, vine echipat cu un ecran generos de 55”, respectiv 139cm, în diagonală. Este vorba despre un LCD de calitate foarte bună, ce asigură o rezoluţie Full HD la 1920×1080 pixeli, o rată de aspect a imaginii de 16:9, precum şi unghiuri generoase de vizibilitate.

În plus de asta, se laudă şi cu o serie numeroasă de caracteristici superioare de imagine, ce îmbunătăţesc vizibil calitatea video (PMI 900, True black, Dinamic Color Enhancer, Active Noise Reduction, Picture Mode etc.).

La capitolul audio, vine dotat cu un sistem stereo 2.0, ce dezvoltă o putere maximă de 20W. Şi aici, dăm peste câteva caracteristici audio superioare, precum Virtual Surround Plus, Clear Voice III, Sound Mode, DTS, Optical Sound etc.).

În ceea ce îl reprezintă conectivitatea, include 3 porturi HDMI, două porturi USB 2.0, o ieşire audio digitală, Slot CI+, Minijack căşti (3.5mm), compozit (AV), RF In, Bluetooth, intrare LAN (RJ-45) şi conexiune Wireless.

Cu ajutorul player-ului multimedia integrat ai posibilitatea de a reda orice tip de conţinut multimedia dorit, direct de pe orice unitate de stocare USB.

Tuner-ul digital (DVB-C/T2/S2) şi Slot-ul CI+ garantează recepţionarea posturilor Tv în format High Definition şi Digital. În cazul acesta nu mai sunt necesare clasicele decodoare externe, precum şi mediabox-ul.

Concluzie :

În concluzie, LG 55LH6047 este un LED Smart Tv din 2016, un televizor performant şi modern cu o diagonală impresionantă, ce surprinde atât din punct de vedere estetic, cât şi tehnic.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 139cm
  • WebOS 3.0
  • Full HD
  • Ultra-modern
Contra:
  • Nimic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.