LG 55LF630V – televizor Smart de 139cm, cu rezoluţie Full HD

Se pare că în ultima vreme piaţa de televizoare din ţara noastră şi-a luat un avant puternic, fapt ce rezultă că românii au devenit mult mai pasionaţi de tehnologie, astfel au ajuns mai dornici să cheltuiască bani frumoşi pe diferite modele de televizoare, care mai de care mai inteligente şi mai atractive. De aceea, astăzi vreau să vorbim despre un Smart Tv de ultimă generaţie, ce nu pune accent doar pe partea de televiziune, ci şi pe divertismentul online.

LG 55LF630V este un televizor LED Smart din seria 2015, proiectat cu cel mai recent sistem de operare al acestei companii, respectiv WebOS 2.0, capabil să asigure una dintre cele mai plăcute experienţe intuitive TV.

Chiar dacă impactul cu un astfel de televizor este pentru prima dată, nu trebuie să îţi faci griji în privinţa utilizării, datorită faptului că deţine asistent personal, ce te va îndruma spre utilizarea acestuia, sărind peste orice fel de dificultate. Asistenul personal, respectiv bine cunoscutul BeanBird te va îndruma pas cu pas către procesul de instalare.

În privinţa preţului, ar fi de spus că în momentul de faţă beneficiază de o reducere destul de semnificativă, astfal costă la eMag doar 3.099 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de design, remarcăm cu plăcere o construcţie distinsă de culoare neagră, ce conferă un plus de modernitate locului în care este aplasat. Se poate monta atât pe suportul acestuia cu care vine la pachet, cât şi pe un suport Tv reglabil de perete, asta mulţumită faptului că este compatibil Vesa 300 x 300mm. Tehnic vorbind, cântăreşte în jur de 20.9kg şi măsoară standard cu suport 1242 x 774 x 220(W x H x D ) mm, iar fără suport 1242 x 724 x 55.1(W x H x D ) mm.

Ar fi de spus că acelaşi Smart Tv de ultimă generaţie se regăseşte şi în magazinele online evoMag, Altex, Elefant, CEL şi Flanco.

Imagini cu LG  55LF630V :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Trecând de la capitolul software, trecem la lucruri ceva mai interesante, precum calitatea video/audio. Pe partea de video, vine echipat cu un display generos Full HD, ce măsoară o diagonală de 139cm. Are o rezoluţie maximă de 1920 x 1080p, un aspect de imagine de 16:9, plus o serie numeroasă de caracteristici de imagine, precum Motion Eye Care, Real Cinema 24p, Triple XD Engine şi lista nu se sfârşeşte aici.

Din punct de vedere audio, dispune de un sistem stereo încorporat, compus din două difuzoare de 20W amândouă. Şi aici dăm peste o serie de caracteristici superioare de sunet, precum DTS, apt-X codec, Optical Sound Sync, Dolby Digital şamd.

Remarcăm nelipsita prezenţă a tuner-ului digital (DVB-T2, DVB-C, DVB-S2) şi a Slot-ului CI+, funcţii ce înlocuiesc mediabox-ul şi decodorul extern, pentru recepţionarea canalelor Tv în formate HD şi digitale.

Deasemenea, nu putea lipsi nici player-ul multimedia integrat, ce reproduce direct de pe stick de memorie sau HDD extern orice tip de conţinut foto/video/audio.

Conexiunea la internet se poate realiza atât prin cablu Rj-45 (Reţea), cât şi prin Wireless Integrat. În privinţa conectorilor, deţine HDMI (3), Scart, intrare component, USB 2.0 (3), RF In şi ieşire audio digitală optică.

Dacă modelul de faţă este mult prea mare pentru locul în care vrei să îl aplasezi, atunci poţi opta pentru o variantă ceva mai mică şi mai accesibilă, însă cu aceleaşi specificaţii, precum modelul LG 49LF630V.

Concluzie :

În concluzie, LG 55LF630V este un Smart Tv atractiv echipat cu funcţii inteligente, ce pune la dispoziţie o diagonală generoasă, conferind un aspect plăcut şi modern.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Design atrăgător
  • Gama 2015
  • Diagonala de 139cm
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.