LG 55LF592V – televizor Smart cu rezoluţie Full HD, de 139cm

LG 55LF592V este o alegere mai mult decât ideală pentru încăperile spaţioase, precum unui living sau unei sufragerii, datorită diagonalei generoase pe care o poartă. Este un LED cu funcţii inteligente, provenit din ultimele generaţii de televizoare Full HD.

Este un model cu funcţie de monitor, ideală atunci când vrei să te bucuri de un conţinut mai generos şi mai calitativ din partea calculatorului sau consolei.

Vine standard cu sistemul de operare recent WebOS 2.0, lucru ce asigură o experienţă de utilizare impresionantă. Se prezintă excelent la toate capitolele, începând cu interfaţa prietenoasă până la rularea fluentă şi rapidă a oricărei aplicaţii.

De curând, televizorul de faţă este disponibil şi la eMag, la preţul online de achiziţie de 2.699 de lei (vezi preţ actualizat).

Oferă compatibilitate Vesa de 400 x 400mm, lucru ce permite montarea acestuia pe un suport Tv de perete, care desigur se poate achiziţiona separat de televizor.

Foarte plăcut ca şi aspect, datorită finisajelor şi trăsăturilor distinse pe care le deţine. Este de culoare neagră, cântăreşte 17.7kg şi măsoară standard 1243 x 725 x 56.8(W x H x D) mm fără suport, respectiv 1243 x 772 x 255(W x H x D) mm cu suport.

Acelaşi Smart Tv generos este disponibil şi în stocul celor de la evoMag, Flanco şi ClickShop.

Imagini cu LG 55LF592V :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Are o diagonală foarte generoasă, lucru ce îi permite să se integreze destul de uşor în spaţiile largi, conferind astfel un aer modern şi elegant locului. Este de 139 de centimetrii, respectiv 55”, ecranul fiind de tip Direct LED. Oferă o rezoluţie maximă de 1920 x 1080p, la un format Full HD, astfel permite redarea unui conţinut de calitate foarte bună, cu unghiuri de vizibilitate excelente.

Beneficiază de noua tehnologie revoluţionară a sud-coreenilor, respectiv Triple XD Engine. Este o tehnologie avansată, ce asigură un nivel superior de perfecţiune în ceea ce priveşte contrastul, claritatea şi culorile imaginilor reproduse. Optimizează conţinutul reprodus, astfel încât să obţină claritate şi fluiditate.

Sonorizarea televizorului de faţă este asigurată de către sistemul audio integrat Dolby Digital. Dezvoltă o putere maximă de 10W, având la bază tehnologia avansată DTS. Din punctul meu de vedere, nu cred că se simte nevoia unui sistem audio extern, însă pentru cei care pun accent pe acest lucru îşi pot achiziţiona unul.

Pune la dispoziţie Tuner digital DVB-T/DVB-C/DVB-S/DVB-S2 util pentru recepţionarea posturilor Tv digitale şi HD, precum şi player multimedia integrat pentru redarea diferitelor conţinuturi multimedia preferate.

Pe partea de conectivtiate, deţine Wireless, LAN, două porturi USB 2.0, o intrare video composite, o intrare component, o intrare Scart (RGB), minijack căşti şi un port HDMI. Având în vedere că deţine doar un port HDMI, poţi opta pentru un multiplicator (splitter), în cazul în care ai mai mult device-uri de conectat prin acest port.

Concluzie :

În concluzie, LG 55LF592V este un televizor inteligent de 139 de centimetrii, un device de generaţie recentă, ce reuşeşte să asigure reproducerea unui conţinut de calitate superioară.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aspect modern
  • Diagonala 139cm
  • Full HD
  • Din 2016
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.