LG 55LB5820

Ești pasionat de tehnologie și câteva din plăcerile tale sunt filmele bune și meciurile de fotbal? Ei bine, în cazul acesta ar trebuie să faci o alegere bine gândită și să îți achiziționezi un televizor inteligent care să îți îndeplinească toate aceste dorințe.

Recomandarea noastră pentru tine ar fi noul Smart TV LG 55LB5820, apărut în 2014, foarte performant, dotat cu specificații revoluționare ce îl fac pregătit întotdeauna să îți satisfacă toate capriciile în materie de tehnologie.

Aspectul acestui televizor inteligent este unul elegant, ce se datorează ramei ce înconjoară display-ul generos de 139cm. Foarte slim, cu dimensiuni minimaliste de 1243 x 772 x 255 mm și cu o greutate de doar 18.4Kg, poate fi montat cu ușurință pe suportul acestuia ori pe un alt suport Tv reglabil de perete.

La date de 28-10-2014, prețul acestui televizor Smart de la LG era de 4.499lei (vezi preț actualizat), destul de bun aș spune, ținând cont de caracteristicile revoluționare pe care le are.

IMAGINI CU Smart Tv LG 55LB5820 :

 

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

Foarte deștept, perfect pentru meciuri sportive și filme, vine conceput cu un ecran cu specificații avansate, cu o diagonală generoasă de 139cm și o rezoluție Full HD de 1920x1080pixeli. Câteva caracteristici avansate de imagine ar fi MCI 100, Dynamic Color Enhancer, Real Cinema 24p, TripleXD Engine și multe altele. Acestor caracteristici se datorează calitatea superioară, reproducând imagini clare, viu colorate și cu un contrast puternic.

Rămâi captivat de culorile perfecte, contrastul excelent și de claritatea obținută, grație tehnologiei Triple XD Engine. Printre cele mai noi tehnologii avansate de la LG, aceasta îmbunătățește calitatea și performanță video.

La capitolul audio, intervine funcția Virtual Surround Plus, ce imită perfect efectul de sunet surround. Astfel, vei rămâne uimit de sunetul obținut, asemănător celui de cinematograf sau de parcă ai dispune de un sistem audio home cinema 5.1.

O altă funcție interesantă de care dispune acest televizor inteligent, este și Clear Voice II. Aceasta recunoaște în mod automat și dezvoltă volumul vocilor din emisiuni sau filme, astfel vor fi destinse mult mai bine decât sunetul de fundal.

Nu degeaba i se spune Smart TV, deoarece îți oferă posibilitatea de a partaja și accesa fără vreo restricție orice conținut dorești pe diferite device-uri, indiferent că ești sau nu acasă, mulțumită tehnologiei Smart Share de la LG.

Cu funcția Căutare Universală nu trebuie decât să tastezi ori să rostești cuvântul cheie și inopinant ți se va afișa o listă cu derivate de conținut VOD, programe TV ori clipuri online de pe YouTube. Cu ajutorul excelentei funcții de căutare, Smart TV LG 55LB5820 îți permite să găsești orice dorești pe Tv și totodată să îmbunătățești experiența de divertisment.

Folosind LG Cloud, poți reda orice conținut dorești direct pe televizorul tău inteligent. Accesează rapid și fluent, fotografii, muzică, filme videoclipuri etc. de pe alte device-uri și bucură-te de ele pe Smart Tv-ul tău.

Nu mereu timpul ne permite să ne urmărim programele preferate, așa că cei de la LG s-au gândit și au realizat noua funcție Time Machine. Aceasta îți înregistrează programele dorite, astfel încât să le poți viziona oricând și de câte ori dorești.

Conectează-ți gadget-ul la internet prin intermediul Wi-Fi-ului integrat ori prin RJ-45, sau la alte dispozitive cu ajutorul porturilor de conxiuni, precum: 3 porturi HDMI, o intrare component, o intrare video composite, 3 porturi USB 2.0 și o ieșire audio digitală.

OPINII PRO  ȘI CONTRA:

Pro:

  • Smart TV LED
  • Optical Sound Sync
  • Wireless Sound Sync ready
  • Triple XD Engine
  • Tuner digital
  • Player multimedia integrat
  • Smart Energy Saving
  • Smart TV(NetCast4.5)
  • Full Web Browser

Contra:

  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.