Smart TV LG 55EA980V

Sunteți pasionați de gadget-uri de ultimă generație ? Ei bine, cei de la LG ne surprind cu noul Smart TV LG 55EA980V cu o diagonală de 139 cm. Acest model de Tv este singurul din lume conceput cu display curbat, ce prezintă o vizualizare extrem de naturală.

Acest OLED prezintă un aspect unic,conceput din fibră de carbon, săvârșit cu mare atenție și bine definit de cei de la Lg. Este dotat cu un suport transparent, ce scoate procesul de inovare în evidență, oferind iluzia uimitoare a unui ecran flotabil.

Prețul acestui Smart Tv OLED LG 55EA980V, la data de 26.07.2014 este de 17.999 lei, un preț corect dacă ținem cont de specificațiile acestuia. Dar dacă te grăbești îl poți cumpăra la prețul din ofertă de azi.

IMAGINI CU LG 55EA980V :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Acest gadget, dispune de o viteză de răspuns excelentă, de peste o sută de ori mai mare de cât a celorlalte Smart Tv-uri. Acest lucru însemnând că puteți viziona momente energice în condiții excelente că și în viață reală.

Imaginile vor fi precis de clare iar mișcările mult mai reale. Calitatea sunetului este extraordinară oferită de sistemul audio Mono / Stereo / Dual (MTS/SAP) Subwoofer și de numeroasele caracteristici precum : DTS Dolby MS10, Virtual Surround Plus, Mod Smart Sound, Wireless Sound Sync.

Modelul de față  deține  foarte multe caracteristici numeroase, precum controlul echipamentelor periferice externe cu o singură telecomandă (boxe, Blu-Ray, Home Cinema, chiar și antenă satelit).

Tot odată deține și control prin gesturi ce se execută printr-un simplu gest pentru a realiza o comandă complexă, astfel veți economisi din timpul valoros. Rotița, și ea cu funcții importante, derulează în sus și în jos, execută Zoom In și Zoom Out cu ajutorul acesteia de pe telecomandă, la fel că atunci când folosești mouse-ul la Pc.

Extrem de inteligent , acest  Smart TV LG 55EA980V, dispune și de funcția Apelare vocală prin care vorbești în dreptul telecomenzii pentru a găsi ceea ce cauți.

OPINII PRO ȘI  CONTRA :

Pro:
  • Smart Home
  • Full Web Browser
  • Resolution Upscaler Plus
  • Smart Color Gradation
  • Dynamic Color Enhancer
  • Optimzare Contrast
  • 24p Real Cinema
  • Picture Wizard II
Contra:   –

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.