LG 50LF652V – Smart Tv, Full HD, de 126cm

Pentru cei pasionați de Smart Tv-uri, LG a lansat o nouă serie de televizoare, echipate după ultimele generații, astfel încât să fie pregătite să facă față oricăror activități.

Așadar, din această serie recentă, am ales modelul LG 50LF652V, un televizor Smart LED, al anului 2015, ce se laudă cu tehnologiile 3D și WebOS. Este un dispozitiv atractiv, ce vine cu îmbunătățiri serioase la toate capitolele, astfel încât să te bucuri de o utilzare plăcută.

În stocul de oferte al magazinului online eMag, un astfel de produs se regăsește la prețul de 3.699lei (Vezi preț actualizat), un cost de achiziție nu foarte convenabil, însă ținând cont că este un televizor de ultimă generație, prețul este justificat.

Pe partea de desing, vorbim despre un model extrem de plăcut, realizat pe baza noilor generații. Este construit pe deplin din materiale de calitate superioară, fiind echipat cu un stand elegant, astfel cu totul cântărește numai 14.7Kg și măsoară în jur de 1127 x 710 x 247 mm.

Poți intra în posesia unui astfel de Smart Tv și din gama de produse a magazinului online Altex.

Imagini cu LG 50LF652V :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Se evidențiază printr-un display de 126 de centimetrii, o diagonală generoasă, cu un aspect al imaginilor de 16:9. Conținutul va fi afișat la o rezoluție de 1920 x 1080pix, într-un format Full HD. Ca și caracteristici superioare de îmbunătățire a imaginilor, dispune de: Dynamic Color Enhancer, Active Noise Reduction, Natural Color, Contents Optimizer, Triple XD Engine și lista continuă.

Sunetul excelent, se datorează liniei audio de 20W, îmbunătățită de următoarele caracteristici: Sound Optimizer, Optical Sound Sync, Decodor Dolby Digital, DTS, Wireless Sound Sync, Virtual Surround Plus și Smart Sound Mode.

Conexiunea la internet se va realiza prin Wi-Fi ori prin LAN (port RJ-45). Vine cu port HDMI x 3, cu intrare Scart, cu intrare component, cu Slot CI+ și cu RF In x 2.

Grație tehnologiei LG WebOS Tv, te vei bucura de o funcționalitate ireproșabilă, astfel încât nu îți rămâne de făcut decât să te relaxezi privind un film sau o emisiune Tv preferată, la o calitate cât mai bună.

Prin urmare, dacă vrei performanță și calitate din partea televizorului tău, atunci un astfel de model LG 50LF652V ți se va potrivi perfect.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart TV 3D
  • LED
  • Gama 2015
  • Diagonala ecran 126cm
  • Tehnologie WebOS
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.