LG 49UH668V – Smart Tv 4k / UHD de 123cm în diagonală, din gama 2016

LG 49UH668V este capabil să stabilească o armonie perfectă între rezoluţia 4k/Ultra HD şi suportul HDR, obţinând în final cele mai naturale şi viu colorate imagini. Acest lucru este consolitat printr-o calitate audio excelentă, printr-o serie de specificaţii smart, precum şi printr-un design modern ultra subţire, totul după ultimele generaţii din 2016.

Cu interfaţă sistemului de operare webOS 3.0, preiei controlul asupra divertismentului, având la dispoziţie o gamă largă de caracteristici inteligente, ce oferă posibilitatea accesării a mai multor pagini Web.

Nu doar că asigură un suport bun transmisiilor Tv şi conţinutului multimedia, ci îşi poate lua rapid şi rolul de monitor, oferind astfel un conţinut mai generos din partea Pc-ului sau a consolei.

Acest model 49UH668V se poate achiziţiona deja din magazinul online eMag, cu preţul de 3.899 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi aspect, noul LED este decorat cu un design ultra-slim, modern şi discret, astfel ca imapctul să fie cât mai mare asupra imaginilor. Construcţia calitativă este pe un fond de culoare argintie, cântăreşte 13.7kg şi măsoară standard 1106 x 646 x 77.2 (W x H x D) mm, respectiv 1106 x 702 x 28(W x H x D) mm cu stativ.

Poate fi montat atât pe o comodă Tv, cât şi pe un suport Tv de perete special, datorită caracteristicii Vesa 300 x 300mm.

Acelaşi Smart Tv de ultimă generaţie este disponibil şi la Altex, evoMag şi CEL.

Imagini cu LG 49UH668V :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul televizor inteligent de la LG deţine un display generos de 123cm în diagonală. Este un ecran de calitate foarte bună, ce reuşeşte să reproducă imaginile la o rezoluţie 4k / UHD la maxim 3840 x 2160p. Are un raport de aspect al imaginilor de 16:9, precum şi unghiuri de vizualizare excelente.

În paralel cu caracteristicile lui de bază, HDR Pro este o tehnologie avansată ce aduce un plus de calitate video până şi celor mai mici detalii şi efecte.

Dacă din punct de vedere video se descurcă nemaipomenit de bine, ei bine la capitolul audio pot spune că excelează. Impresionează cu un puternic sistem audio stereo de 40W putere (2 x 20W), alături de care îi stă o listă numeroasă cu caracteristici avansate de sunet, precum Harman / Kardon Sound, Mard Sound Mode, Wireless Sound Sync, Magic Sound Tuning, Sound Mode şi optical Soung Sync.

Mulţumită Tuner-ului digital (DVB-T2, C, S2) şi Slot-ului CI+, receptarea transmisiilor Tv (digitale şi HD) nu va mai avea nevoie de un alt decodor extern clasic (sau mediabox).

Cu ajutorul funcţiei de player multimedia, poţi urmări orice tip de conţinut video/foto/audio, reprodus direct de pe diferite unităţi de memorie USB.

În final, conectivitatea acestui device LED constă în: LAN, Wi-Fi integrat, Bluetooh, RF In x 2, RS-232C, ieşire audio digitală optică, USB 2.0 x 2, minijacak căşti, intrare component şi HDMI x 3.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, LG 49UH668V este un Smart TV 4k din gama 2016, un televizor ultra modern şi ultra performant, perfect spaţiilor generoase.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 123cm
  • 2016
  • 4K/ UHD
  • Ultra-modern
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.