LG 49UF640V – Smart Tv Ultra HD, cu diagonala de 123cm

LG 49UF640V este un LED ultra modern, dotat cu funcţii şi caracteristici smart, perfect atât pentru un living spaţios, cât şi pentru o sufragerie elegantă. Este capabil să asigure o funcţionalitate excepţională, cu calităţi video şi audio ireproşabile, totodată aducând şi un plus de rafinament încăperii în care este montat.

Vorbim despre un device de calitate foarte bună, provenit din ultimele generaţii de televizoare Smart, ce rulează sistemul de operare WebOS. Pe lângă faptul că este un suport foarte bun ca şi televizor, acceptă să fie utilizat şi pe post de monitor, asta în situaţia în care se doreşte un conţinut video mai de calitate.

Acest model 49UF640V este disponibil de curând şi în ofertele celor de la eMag, la preţul de numai 2.499 de lei (vezi preţ actualizat).

Prezintă o construcţie distinsă, cu finisaje şi detalii moderne, totul pe un fond de culoare neagră.

Cântăreşte doar 12kg, măsoară standard 1108 x 695 x 208 (W x H x D) mm cu stand, puterea de consum fiind de doar 67W. Mulţumită caracteristicii Vesa 300x300mm, noul device acceptă să fie montat şi pe perete, pe un suport Tv, ce se poate achiziţiona separat de gadget.

Acelaşi Smart Tv LG este disponibil şi în magazinul online evoMag.

Imagini cu LG 49UF640V :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Acest Tv LG este prevăzut cu un display Ultra HD / 4K, ce măsoară o diagonală impresionată de 123cm. Reproduce conţinutul la o rezoluţie maximă de 3840x2160p, cu o rată de aspect de 16:9, cu unghiuri de vizibilitate largi (178/178 orizontal/vertical), precum şi cu un contrast dinamic pe măsură. Pune la îndemână o listă generoasă de moduri preseatate de imagine, ce îmbunătăţesc semnificativ calitatea video.

Din punct de vedere audio, acest nivel este susţinut de către un sistem stereo integrat, ce dezvoltă o putere maximă de 20 W (2 x 10W).

Benficiază atât de Slot CI+, cât şi de Tuner digital cu format DVB-T şi DVB-C, caracteristici ce înlocuiesc decodorul extern sau mediabox-ul, utile la recepţionarea posturilor TV în format High Definition sau digital.

Mulţumită player-ului multimedia integrat, te poţi bucura de orice conţinut multimedia preferat, reprodus direct de pe unitate HDD sau stick de memorie, pe device.

Acceptă să fie conectat la internet prin conexiune Wireless, cât şi prin LAN (port RJ-45). Ca şi porturi, deţine următoarele: o ieşire audio digitală optică, o intrare USB 2.0, o intrare video composite, o intrare component, o intrare Scart (RGB), precum şi două porturi HDMI.

Concluzie :

Concluzionând, LG 49UF640V este un Smart Tv Ultra HD de generaţie nouă, un device modern ce reuşeşte să asigure o calitate video/audio impresionantă, conferind în plus şi un aer elegant locului.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 123cm
  • Ultra modern
  • 4k/UHD
  • Accesibil
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.