LG 49UF6407 – este un LED premium, ce se bucură de un aspect ultra modern şi de o diagonală imensă

Smart Tv LG 49UF6407 provine din gama de televizoare 2015, un device premium, ce se bucură de o diagonală imensă, făcându-l ideal în sufrageria locuinţei tale distinse.

Vorbim despre un televizor inteligent, ce beneficiază de compatibilitate VESA (300 x 300mm), de tuner digital (DVB-T2, DVB-C, DVB-S2) şi de player multimedia incorporat. Pe lângă acestea, se laudă cu numeroase tehnologii şi funcţii smart, ce duc la optimizarea calităţilor video şi audio.

Cât despre preţ, pot spune că nu este foarte accesibil, fiind pe măsura performanţelor, astfel în oferta eMag se găseşte la preţul de 3.799 de lei (vezi preţ actualizat).

Modelul de faţă, se remarcă printr-un aspect ultra distins, având la bază finisaje şi elemente perfect definite. Cât despre construcţie, odată cu Tv-ul vine şi un stand elegant, un suport pe care va sta montat gadget-ul. Cu tot cu acesta, greutatea este de doar 11.6Kg, măsurând numai 1108 x 695 x 208.7(W x H x D) mm.

Acelaşi Tv inteligent de la LG se poate achiziţiona şi din oferta magazinului online Altex.

Imagini cu LG 49UF6407 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

După cum spuneam, dispune de un ecran imens, cu diagonala de 123 de centimetrii, ce asigură un format Ultra HD, la o rezoluţie de 3840 x 2160pixeli. Ca şi specificaţii avansate, beneficiază de: Tru 4K Engine, Triple XD Engine, 4K Upscaler, Dynamic Scanning, Real Cinema 24p, Motion Eye Care, Dynamic Clear White, Active Noise Reduction şi Contents Optimizer.

La fel de bine este echipat şi din punct de vedere audio, astfel prezintă două ieşiri cu o putere de 20W, îmbunătăţite prin câteva caracteristisi superioare, precum: Dolby Digital, DTS, Clear Voice II, Optical Sound Sync şi Apt-X Codec.

Iar din punct de vedere al conectivităţii, se laudă cu Wi-Fi incorporat, cu Reţea (Rj-45), cu ieşire audio digitală, cu USB 2.0, cu intrare component, cu intrare Scart şi cu două porturi HDMI.

În cazul în care te hotărăşti să îţi montezi device-ul pe perete, pentru a te bucură de o vizualizare excepţională, poţi opta la un suport de perete A+ SP44T (32inch – 55inch), de tip reglabil.

În concluzie, LG 49UF6407 este un Smart Tv de calitate înaltă, dotat cu cele mai avansate funcţii şi tehnologii, beneficiind de o diagonală generoasă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart Tv
  • LED
  • Gama 2014
  • Diagonala 123cm
  • 4K Ultra HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.