LG 49LH590V – Smart Tv Full HD de 124cm în diagonală, din gama 2016

LG 49LH590V este un recent Smart TV LED al producatorlui de faţă, un televizor performant şi modern cu un preţ de achiziţie competitiv. Este conceput în mod special pentru camerele spaţioase, precum living-urilor, birourilor, sufrageriilor şamd.

Standard rulează sistemul de operare webOS cu versiunea 3.0, specific celor de la LG. Este un sistem de operare plăcut şi simplu de utilizat, cu o interfaţă extrem de prietenoasă.

Numeroasele funcţii şi specificaţii pe care le deţine îl fac capabil să garanteze o reproducere excelentă a posturilor Tv şi a conţinutului media preferat. În plus de asta, poate fi utilizat şi pe post de monitor la diferite gadget-uri.

Acest model 49LH590V este comercializat deja online de către magazinul eMag, la numai 2.099 de lei (vezi preţ actualizat).

Se face remarcat printr-o construcţie metalică ultra-modernă, cu detalii şi finisaje perfect definite. Aspectul elegant de culoarea neagră face ca modelul de faţă să se integreze foarte uşor în decorul oricărei locuinţe. În privinţa caracteristicilor tehnice, are o putere consumată în mod stand-by de doar 0.5W, cântăreşte în jur de 14.8kg şi măsoară standard fără suport 1108 x 707 x 218 (W x H x D) mm, respectiv 1197 x 775 x 162 (W x H x D) mm cu suport.

Noul televizor inteligent de la LG este disponibil şi în ofertele celor de la evoMag, Cel şi Flanco.

Imagini cu LG 49LH590V:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Acest dispozitiv de generaţie nouă de la LG vine echipat cu un display LED generos, de 124cm în diagonală. Reprezintă un ecran de calitate înaltă, cu un raport de imagine de 16 : 9, cu unghiuri excelente de vizualizare, precum şi cu o rezoluţie Full HD la 1920 x 1080 pixeli.

Beneficiază de 8 moduri de imagine (Standard, Vivid, Eco, Sport, Cinema, Game, isf Expert1, isfExpert2), precum şi de 6 moduri de aspect Ratio (4:3, 16:9, Original, Vertical Zoom, Just Scan, All Direction Zoom).

Cât despre caracteristicile superioare de imagine, ar fi de menţionat următoarele: Picture Engine, Active Noise Reduction, Dynamic Color Enhancer, PMI 450 (Picture Mastering Index) şi Triple XD Engine.

Privind din punct de vedere audio, se laudă cu un sistem stereo de 20W (10W x 2) putere. Ca şi caracteristici de sunet superioare, se bucură de Clear Voice III, de Virtual Surround +, de DTS, de Optical Sound Sync, de DTS Decoder (DTS-HD) şi de 6 moduri presetate de sunet(Standard, Music, Game, Sports, Cinema, Clear Voice III.

În privinţa dotărilor de conectivtiate se prezintă neaşteptat de bine. Astfel, benficiază de două porturi HDMI (HDMI 1.4), de un port USB 2.0 (2.0 : 1ea), de RF In (RF, Sat), de RS-232C (USB to RS232C), de Slot CI+ (Common Interface+1.3), de ieşire audio optică, de intrare component (Composite shared), de Tuner digital (DVB-T2 DVB-S2), de WiDi, de Miracast, de DLNA, de LAN (Rj-45) şi de Wireless (802.11.n).

Graţie Slot-ului CI+ şi a Tuner-ului digital, clasicul decodor extern nu va mai fi util pentru recepţionarea posturilor Tv în format Digital sau HD.

Concluzie:

În concluzie, LG 49LH590V reprezintă un Smart Tv ultra-modern şi performant de generaţie nouă, evidenţiat prin funcţii şi specificaţii recente.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Diagonala 124cm
  • Modern
  • Accesibil
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.