LG 43UF7727 – un televizor smart de calitate, cu performanţe ridicate şi cu un design ultra modern

LG 43UF7727 este un Smart Tv din gama de televizoare 2015, un LED atractiv, ce beneficiază de tehnologia WebOS, de o diagonală generoasă şi de multe alte funcţii inteligente.

Discutăm despre un televizor de calitate superioară, ce se face evidenţiat printr-un display generos, fiind capabil să ofere cele mai bune calităţi video, dar şi audio, indiferent de conţinut.

Din punct de vedere al preţului, pot spune că este un model destul de avantajos, ţinând cont de specificaţiile şi tehnologiile de care beneficiază. Astfel, se poate achiziţiona din oferta celor de la eMag, cu preţul de 3.699 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi detalii tehnice dispune de compatibilitate VESA de 200 x 200mm, oferind un aspect ultra modern şi distins. La pachet, televizorului i se alătură un suport elegant, pe care va sta montat acesta. Cu totul, cântăreşte numai 10.8Kg şi măsoară doar 971 x 628 x 179(W x H x D) mm.

Imagini cu LG 43UF7727 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Din punct de vedere video, se descurcă excepţional, având în dotare un ecran de 109 centimetrii, ce are o un format Ultra HD, cu o rezoluţie de 3840 x 2160pix. Calitatea obţinută, este îmbunătăţită prin următoarele caracteristici avansate de imagine, precum: Active Noise Reduction, Tru ULTRA HD Engine, Micro Pixel Control (Contrast Local), Ultra Luminance, Tru Black Control şi aşa mai departe.

La fel de bine se descurcă şi pe partea audio, astfel este echipat cu o linie audio stereo excelentă, cu o putere de 35W, optimizată prin Dolby Digital, prin DTS, prin Optical Sound Sync, prin Smart Sound Mode, prin SubWoofer etc.

Cât despre conectori, beneficiază de intrare USB 2.0 x 2, intrare USB 3.0, intrare component, intrare Scart, ieşire audio digitală, port HDMI x 3, RF In x 2, port RJ-45 şi Wireless Incorporat.

Poţi monta noul gadget direct pe perete, cu ajutorul unui suport Tv SP44T, de tip reglabil, astfel te vei bucura de o vizualizare ireproşabilă şi totodată de mai mult spaţiu.

Acestea fiind spuse, Smart Tv LG 43UF7727 este un device de calitate înaltă, aspectuos şi performant, ideal în livingul unei case distinse.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart Tv LED
  • WebOS
  • Gama 2015
  • Diagonala 109cm
  • 4K Ultra HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.