LG 43UF6407 – un Smart Tv distins, de calitate înaltă, cu diagonala de 109cm

LG 43UF6407 este un nou Smart Tv al acestui an, un televizor atractiv, extrem de modern şi de bine echipat după ultimele generaţii, astfel încât să garanteze cele mai bune calităţi video, dar şi audio.

Noul LED prezintă o diagonală destul de generoasă, respectiv de 109 centimetrii, cu o rezoluţie 4k. Pe lângă calitatea video excepţională, se laudă cu o serie numeroasă de tehnologii smart, ce duc la un divertisment ireproşabil.

Cât despre preţ, îl găsim în stocul celor de la eMag la preţul de 2.699 de lei (vezi preţ actualizat), un preţ corect vis-a-vis de specificaţiile device-ului.

Se remarcă printr-un aspect ultra modern, realizat din elemente şi finisaje perfect definite. La pachet, i se alătură şi un suport distins, având cu totul o greutate de numai 8.1Kg, măsurând doar 97.55 x 20.87 x 62.17(W x D x H)cm.

Acelaşi televizor smart de la LG îl regăsim şi în ofertele celor de la Altex.

Imagini cu LG 43UF6407 :

 

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ei bine, este dotat cu un display excepţional, cu diagonala de 109cm, ce are un aspect de imagine de 16:9 şi o rezoluţie 4K, la 3840 x 2160pix. Calitatea obţinută este îmbunătăţită prin următoarele caracteristici speciale de imagine, precum: Tru 4K Engine, 4K Upscaler, Dynamic Scanning, Motion Eye Care, Active Noise Reduction, Dynamic Clear White şi aşa mai departe.

Din punct de vedere al sunetului redat, are la bază un sistem audio incorporat de 20W, ce este optimizat prin câteva specificaţii superioare de sunet, ca: DTS, Clear Voice II, Apt-X codec, Optical Sound Sync şi Dolby Digital.

Conectivitatea device-ului are la bază conexiunile la internet prin cablu şi Wi-Fi, plus o listă de conectori, precum: HDMI x 2, Scart, intrare component, USB 2.0, ieşire audio digitală şi Slot CI+.

Un astfel de model generos se potriveşte perfect montat pe perete, pe un suport Tv SP44T, de 32” – 55”, de tip reglabil, astfel vizualizarea va fi mult mai calitativă.

Acestea fiind spuse, LG 43UF6407 este un LED Smart de calitate superioară, ideal în încăperile spaţioase, ale unei locuinţe moderne.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart Tv
  • LED
  • Gama 2015
  • Diagonala 109cm
  • Ultra HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.