LG 43LH570V – Smart Tv LED de 108cm în diagonală, cu rezoluţie Full HD

LG 43LH570V reprezintă un Smart TV LED de 108cm în diagonală, provenit din generaţia anului 2016. Este vorba despre un televizor ultra-modern, echipat cu numeroase funcţii şi tehnologii inteligente, ce îl fac capabil să asigure o funcţionalitate de clasă înaltă.

Avem de-a face cu un dispozitiv cu funcţie de monitor, ce acordă o atenţie specială atât furnizării transmisiilor Tv, cât şi conţinutului media preferat.

Acest model 43LH570V este disponibil de curând şi în magazinul de specialitate eMag, la numai 1.699 de lei (vezi preţ actualizat).

Bineînţeles, impresionează şi la capitolul aspect, beneficiind de o construcţie elegantă şi distinsă, cu finisaje perfect definite. Este în totalitate pe o nuanţă de culoare negru-lucios, cântăreşte în jur de 8.4kg şi măsoară standard 976 x 633 x 218 (W x H x D) mm cu tot cu stand.

Faptul că se bucură de compatibilitate Vesa, permite să fie montat şi pe perete, pe un suport TV special de 200 x 200mm.

Noul televizor LED este se poate achiziţiona online şi din magazinele evoMag şi Flanco.

Imagini cu LG 43LH570V:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Acest noul televizor Smart de la LG beneficiază de un display generos, de 108cm în diagonală. Este vorba despre un ecran Full HD cu o rezoluţie de 1920 x 1080, cu un raport de imagine de 16 : 9 şi cu unghiuri de vizibilitate excelente.

La baza calităţii video superioare, stau numeroase caracteristici de imagine avansate, precum: PMI 450, Aspect Ratio, Active Noise Reduction, Picture Mode şi Dynamic Color Enhancer.

Din punct de vedere audio, se laudă cu un sistem stereo integrat de tip 2.0. Garantează un sunet clar şi nedistorsionat, cu o putere maximă de 20W. Bineînţeles, şi aici se întâlnesc câteva caracteristici de sunet speciale, cum ar fi: DTS, Clear Voice III, Virtual Surround Plus, Optical Sound Sync şi Sound Mode.

Privind din capitolul conectivitate, acesta vine prevăzut cu: RF In x 2, cu ieşire audio digitală, cu HDMI x 2, cu Slot CI+, cu USB 2.0, cu intrare component, cu Tuner digita (DVB – T2/C/S2), cu Player multimedia, cu intrare antenă, cu LAN şi cu Wireless.

Tuner-ul digital şi Slot-ul CI+ ţin locul clasicului decodor extern, necesar la recepţionarea posturilor Tv în format Digital/High Definition.

Player-ul multimedia integrat asigură reproducerea oricărui tip de conţinut media, furnizat direct de pe HDD extern/Stick de memorie conectate la portul USB.

Concluzie:

În concluzie, LG 43LH570V reprezintă un LED Smart de generaţie nouă, evidenţiat atât prin design şi modernitate, cât şi prin funcţii şi caracteristici avansate.

Opinii pro și contra:

Pro:
 • Diagonala 109cm
 • 2016
 • Full HD
 • Ultra-modern
Contra:
 • Nimic

One thought on “LG 43LH570V – Smart Tv LED de 108cm în diagonală, cu rezoluţie Full HD

 1. Pareri contra:
  – Rata de refresh este de NUMAI 50Hz care nu se specifica niciunde… iar cand vrei sa il folosesti ca monitor pt. PC o sa vezi de ce
  – Nu are browser pentru internet

  Aceste 2 pareri le am deocamdata la categoria CONTRA. Desigur sunt si lucruri pro, dar alea sunt evidentiate mai sus. As fi asteptat un browser web avand in vedere un model 2016.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.