LG 43LH5100 – televizor accesibil şi modern, cu ecran plat Full HD de 108cm

LG 43LH5100 reprezintă un televizor accesibil şi modern de tip LED, de generaţie 2016. Este vorba despre un Game Tv de calitate foarte bună, ce impresionează printr-un design plăcut, precum şi prin numeroase caracteristici interesante.

Deţine un ecran plat Full HD de 108cm în diagonală, lucru ce îl face potrivit încăperilor spaţioase, cum ar fi sufrageriilor, birourilor, living-urilor şamd.

Garantează un suport excelent atât reproducerii posturilor Tv, cât şi conţinutului multimedia. Pe lângă asta, îşi poate intra destul de uşor şi în rolul de monitor, oferind astfel o imagine mult mai generoasă şi mai calitativă.

În ciuda faptului că provine din ultimele generaţii de televizoare, modelul de faţă 43LH5100 este comercializat de către eMag cu numai 1.529 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi aspect, surprinde plăcut cu o carcasă elegantă şi modernă de culoare neagră. Poartă o serie de finisaje şi elemente distinse, ce îl fac capabil să confere un aer elegant. Tehnic vorbind, are o putere de consum în stand-by de numai 0.3W, cântăreşte în jur de 10.3kg şi măsoară standard 976 x 621 x 208 (W x H x D) mm, respectiv 1056 x 660 x 152 (W x H x D) mm cu stativ.

Acealsi dispozitiv modern este disponibil şi în magazinele online Flanco şi evoMag.

Imagini cu LG 43LH5100:

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul televizor atractiv de la LG, include un display Full HD de tip Direct LED, ce măsoară 108cm în diagonală. Necesită o distanţă de vizionare de până la maxim 2m, asigură o rată de aspect a imaginiilor de 16:9 (4:3), precum şi o rezoluţie Full HD la 1920 x 1080pix.

În plus, beneficiază de o serie de caracteristici de imagine superioare, precum Triple XD Engine, PMI 300, Active Noise Reduction şi Dynamic Color Enhancer.

Sunetul este asigurat de către sistemul stereo integrat, de tip 2.0. Livrează o putere maximă de 20 W (2x10W), având la bază o listă importantă cu caracteristici superioare de sunet (Digital Noise Reduction, Virtual Surround, Clear Voice). În plus, deţine şi 6 moduri de sunet presetate: News, Cinema, Standard, Game, Sport, Music.

La capitolul conectivitate, noul LG este prevăzut cu un port HDMI, cu un port USB 2.0, cu o intrare Full Scart (RGB/CVBS), cu RF In, cu o intrare video composite, cu o intrare component, cu intrare antenă, cu redare video, cu player multimedia, cu Tuner digital şi cu Slot CI Plus.

Tuner-ul digital şi Slot-ul CI Plus vor asigura receptarea posturilor TV în format High Definition sau Digital, fără a mai fi necesar clasicul decodor extern (mediabox).

Cu ajutorul player-ului media încorporat, conţinutul multimedia foto/video/audio preferat poate fi redat direct de pe alte surse de memorie externe.

Concluzie :

În concluzie, LG 43LH5100 este un televizor modern, ieftin şi avantajos, din gama 2016. Reprezintă o alegere inteligentă pentru spaţiile generoase, precum şi pentru doritorii de conţinut video/audio calitativ.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 108cm
  • 2016
  • Full HD
  • Ultra-modern
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.