LG 43LF630V – Smart Tv Full HD, cu diagoanala de 109cm, din gama de televizoare 2015

Noul Smart Tv LG 43LF630V este un televizor atractiv din punct de vedere al aspectului, cât şi al performanţelor, un model ideal pentru livingul spaţios şi modern al casei tale.

Ei bine, avem de-a face cu un LED al anului 2015, ce se laudă cu tehnologia WebOS, cu o diagonală generoasă, cu tuner digital (DVB-S2, DVB-C şi DVB-T2), cu player multimedia incorporat şi cu compatibilitate Vesa, 300 x 300mm.

Vis-a-vis de preţ, este un dispozitiv avantajos, ce se laudă cu un raport cost-performanţă excelent, astfel este comercializat de eMag cu preţul de 2.199 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa design-ului şi al detaliior tehnice, este pus în lumină de către un aspect ultra modern, cu detalii şi finisaje bine definite. Construcţia device-ului, cântăreşte în jur de 12Kg şi măsoară 973 x 625 x 193(W x H x D) mm, cu tot cu stand.

Acelaşi televizor inteligent de la LG, îl întâlniţi şi în stocurile de produse ale celor de la Altex şi Flanco.

Imagini cu LG 43LF630V :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

La capitolul video, avem de-a face cu un ecran Full HD, de 109 centimetrii, cu o rezoluţie de 1920 x 1080pixeli. Este un LED excelent, optimizat prin următoarele caracteristici avansate de imagine, precum: Active Noise Reduction, Natural Color, Motion Eye Care, Real Cinema 24p, Contents Optimizer, Triple XD Engine, Dynamic Color White şi aşa mai departe.

În privinţa sunetului, se laudă cu o linie audio stereo incorporată, cu o putere de 20W, îmbunătăţită prin tehnologiile superioare de sunet, ca: Smart Sound Mode, Wireless Sound Sync, Opticat Sound Sync, Sound Optimizer, DTS, Dolby Digital, Virtual Surround + etc.

Conectivitatea noului Smart Tv LG constă în cele 3 porturi HDMI, în cele 3 porturi USB 2.0, într-o ieşire audio digitală într-o intrare component, într-o intrare Scart, într-un Slot CI+, în RF In, în Analog audio out, într-un port RJ-45 şi în conexiunea la internet prin Wi-Fi integrat.

Fiind un model compatibil Vesa, acceptă montarea acestuia pe perete, pe un suport Tv reglabil de 32”-55”, model A+ SP44T, pentru o vizualizare mai bună.

Acestea fiind spuse, LG 43LF630V este un Smart Tv de calitate înaltă, cu performanţe bune şi cu un design atrăgător, fiind varianta perfectă pentru locuinţa oricăruia dintre noi.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart Tv LED
  • WebOS
  • Gama 2015
  • Diagonala 109cm
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.