LG 43LF540V – televizor Full HD accesibil şi distins, cu diagonala de 108cm

Astăzi vorbim despre un produs nelipsit din locuinţa oricăruia dintre noi, ce ţine pasul cu ultimele tehnologii avansate. Are la baza o gamă diversificată de modele, smart sau non smart, care cu siguranţă satisfac orice capriciu în acest context. Pentru astăzi am ales un model televizor non smart, pentru cei ce pun accent doar pe calitatea video, cât şi audio.

LG 43LF540V este un televizor Full HD fără funcţii şi specificaţii smart, ce prezintă o diagonală generoasă şi un design pe măsură, ce îl fac potrivit oricărei sufragerii sau living spaţios. Provine din gama de televizore 2015, lansate mai exact în luna aprilie, astfel reprezintă o variantă destul de recentă.

Ca şi preţ, costă în jur de 1.599 de lei (vezi preţ actualizat) la eMag, un preţ foarte avantajos şi accesibil, datorită căruia a reuşit să atragă un număr ridicat de cumpărători.

În privinţa construcţiei, se bucură de finisaje moderne şi elegante, având o greutate de doar 9.8kg, măsurând standard cu suport 971 x 624 x 198 W x D x H) mm.

Acelaşi televizor Full HD este pus la dispoziţie şi de către cei de la Altex, evoMag, Flanco şi Cel.

Imagini cu LG 43LF540V :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

După cum spuneam şi mai sus, nu este un model smart, de la care să aşteptăm foarte multe, însă mulţumeşte prin display-ul generos, respectiv de 108cm (43”), ce vine cu rezoluţie Full HD, la 1920 x 1080. Reprezintă un LED de calitate înaltă, pe care cei de la LG au pus mare importanţă, astfel încât să asigure reproducerea unui conţinut excelent din punct de vedere video.

Din punct de vedere audio, nu aş spune că este foarte bine pregătit, asta datorită faptului că deţine doar două ieşiri audio de 10W. După părearea mea este o puterea mult prea mică, chiar dacă deţine diverse caracteristici superioare de sunet (Dolby Digital), însă se poate rezolva cu un sistem audio Home Cinema sau cu un soundbar.

În privinţa conectivităţii, deţine doar un port HDMI, două RF-In, o conexiune Scart, un Slot CI+ pentru carduri de memorie şi un port USB 2.0 pentru stick-urile de memorie, de exemplu.

Pe partea tehnică, ar fi de specificat că este un model compatibil Vesa (200 x 200mm), ce asigură posibilitatea de a fi montat pe un suport Tv de perete, oferind o vizualizare ca de cinematograf. Are o putere de consum de doar 36W, iar dacă ar fi să compar consumul, ar fi cam de 2 ori mai mic decât cel al unui bec clasic de 60W.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, LG 43LF540V este un televizor modern şi accesibil, cu rezoluţie Full HD, ce se laudă cu un ecran generos, ce îl face potrivit livingului casei tale.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Full HD
  • Diagonala 108cm
  • Gama 2015
  • Preţ avantajos
Contra:
  • Calitate audio slabă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.