LG 43LF510V – un Game Tv generos, cu un aspect modern şi elegant

LG 43LF510V este Game Tv, cu o diagonală generoasă, ce garantează cele mai bune calităţi video cât şi audio, indiferent de conţinutul reprodus.

Avem deaface cu un non Smart Tv din gama 2015, însă în ciuda faptului că nu deţine specificaţii şi tehnologii smart, se laudă cu un ecran imens, de pe care vei putea urmării filme preferate sau te vei putea juca cele mai noi şi bune jocuri. În dotarea noului LED găsim player multimedia integrat şi tuner digital compatibil cu DVB-S2, DVB-C şi DVB-T2.

Ca şi preţ, pot spune că este destul de avantajos, astfel din magazinul online eMag se poate procura cu numai 1.699 de lei (vezi preţ actualizat).

Este un model modern, compatibil Vesa (200 x 200mm), ce se laudă cu un aspect distins şi elegant. Ca şi date tehnice, ar fii de spus că are o greutate de aproximativ 8.1Kg şi măsoară 975.5 x 582.4 x 81.5(W x H x D) mm fără stand şi 975.5 x 582.4 x 208.7(W x H x D) mm cu stand.

Acelaşi non Smart Tv de la LG îl întâlnim şi în oferta magazinului online Flanco.

Imagini cu LG 43LF510V :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Din punct de vedere video, se laudă cu un display de 109 centimetrii, cu o rezoluţie de 1920 x 1080p, având un format Full High Definition. Ca şi caracteristici avansate de imagine, ar fii: Triple XD Engine, 24p Real Cinema, Active Noise Reduction şi Dynamic Clear White.

Se descurcă excepţional şi în privinţa sunetului, astfel vine echipat cu un sistem audio stereo integrat, de 2 x 5W, optimizat prin următoarele caracteristici speciale de sunet: Clear Voice II, Dolby Digital şi Virtual Surround.

Conectivitatea noului Tv constă în următoarele: port HDMI, intrare Scart (RGB), RS232C, două RF In şi Slot CI.

Pentru o calitate mai bună a vizualizării, poţi opta la montarea televizorului pe perete, cu ajutorul unui suport Tv reglabil A+ SPB446, de 32inch – 55inch.

În concluzie, LG 43LF510V este un televizor modern, ideal pentru a fi folosit la jocuri sau pentru a viziona filmele preferate, la o calitate superioară.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Non Smart Tv
  • LED
  • Gama 2015
  • Diagonala 109cm
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.