LG 42LF652V – este un televizor smart 3D, cu funcţii şi specificaţii inteligente

Smart Tv LG 42LF652V este un LED generos, ultra performant şi ultra modern, comercializat la un preţ destul de accesibil, potrivit oricărui living distins şi spaţios.

Vorbim despre un televizor inteligent cu funcţii 3D, ce se bucură de tehnologia WebOS, provenind din serie de Smart Tv-uri a lui 2015. Este un device excelent, ce dispune de compatibilitate Vesa 400 x 400mm, de player multimedia incorporat şi de tuner digital (DVB-T2, DVB-C, DVB-S2).

Ca şi preţ, pot spune că este un televizor foarte avantajos şi convenabil vis-a-vis de specificaţiile acestuia, astfel este comercializat de eMag cu preţul de 2.349 de lei (vezi preţ actualizat).

Aşa cum am spus, se remarcă printr-un aspect ultra modern, capabil să ofere o pată de eleganţă oricărei încăperi. Construcţia acestuia, împreună cu standul din dotare, cântăresc aproximativ 10Kg şi măsoară 960 x 610 x 218(W x H x D) mm.

Acelaşi televizor smart 3D îl întâlnim şi în magazinele online Altex şi Flanco.

Imagini cu LG 42LF652V :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Găsim în dotarea acestui Tv, un ecran de 106 centimetrii, cu un aspect de imagine de 16:9, având un format Full HD, la o rezoluţie de 1920 x 1080pixeli. Calitatea video este optimizată prin următoarele caracteristici de imagine: Contents Optimizer, Dynamic Color Enhacer, Active Noise Reduction, Natural Color, Dynamic Clear White şi 24p Real Cinema.

În privinţa sunetului, beneficiază de o linie audio stereo incorporată, cu o putere de 20W, îmbunătăţită prin următoarele tehnologii avansate de sunet, precum: Virtual Surround Plus, Wireless Sound Sync, Opticat Sound Sync, Smart Sound Mode, Sound Optimizer, DTS, Decodor Dolby Digital şi Clear Voice II.

Conectivitatea device-ului are la bază conexiune la internet prin Reţea şi Wi-Fi integrat, Slot CI+, RF In x 2, ieşire audio, intrare component, intrare Scarţt şi port HDMI x 3.

Asigură-ţi o vizibilitate ca de cinematograf chiar la tine acasă, montand noul dispozitiv pe un suport Tv de perete SPB221, de 13inch – 42inch, de tip reglabil.

În concluzie, Smart Tv LG 42LF652V este un LED cu funcţii 3D, de calitate superioară, modern şi performant, provenind din gama de televizoare 2015.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart Tv 3D
  • WebOS
  • Gama 2015
  • Diagonala 106cm
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.