LG 42LF580V – un Smart Tv ultra modern şi elegant, cu diagonala de 106cm

LG 42LF580V este un model de Smart Tv atractiv, al anului 2015, un televizor de calitate, evidenţiat printr-un design ultra modern şi printr-o serie numeroasă de funcţii şi specificaţii avansate.

Ei bine, discutăm despre un LED de 106cm, ce beneficiază de compatibilitate vesa (400x400mm), având o putere de consum de 52W. Se laudă cu Smart Share, cu tuner digital (DVB-T2, DVB-C, DVB-S2), cu NetCast, cu Player multimedia integrat şi cu multe alte funcţii smart.

Cât despre preţ, aş spune că este unul dintre cele mai avantajoase şi convenabile televizoare smart ale momentului, vis-a-vis de dotările acestuia. Aşadar, un asemenea model este comercializat de către eMag cu preţul de 2.099 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa aspectului şi al detaliilor tehnice, se face plăcut prin design-ul său modern şi elegant. Construcţia acestuia, împreună cu suportul tv-ului cântăreşte aproximativ 9.5Kg şi măsoară 961 x 610 x 218(w x h x d) mm.

Acelaşi televizor smart de la LG, îl întâlnim şi în stocul de promoţii al celor de la Flanco.

Imagini cu LG 42LF580V :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Dispozitivul de faţă vine echipat cu un ecran de 106 centimetrii, cu o rezoluţie de 1920 x 1080, având un format Full HD. Este un ecran foarte bun, ce are la bază o serie de caracteristici avansate de îmbunătăţire a calităţii video, precum Active Noise Reduction, Dynamic Clear White, 24p Real Cinema, Dynamic Color Enhancer şi Triple XD Engine.

Se prezintă extraordinar de bine şi din punct de vedere audio, astfel dispune de două ieşiri audio stereo (RMS), de 20W. Sunetul redat este optimizat prin următoarele caracteristici speciale de sunet, ca Optical Sound Sync, Smart Sound Mode, Clear Voice ÎI, Virtual Surround Plus, DTS şi Decodor Dolby Digital.

În privinţa conectivităţii, se bucură de trei porturi HDMI, de o intrare Scart, de o intrare component, de trei porturi USB 2.0, de o ieşire audio digitală optică, de două ieşiri RF In, de Slot CI+, de port RJ-45 şi de conexiune Wi-Fi.

Dacă îţi doreşti o atmosferă ca de cinema în livingul locuinţei tale, atunci optează la montarea televizorului pe perete, pe un suport Tv reglabil, de 13inch-42inch, model SPB221 A+.

În concluzie, LG 42LF580V este un Smart Tv atractiv, echipat cu numeroase funcţii şi tehnologii, evidenţiindu-se printr-un aspect ultra modern.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart Tv
  • LED
  • Gama 2015
  • Diagonala 106cm
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.