LG 42LF561V, Full HD, 106cm

Anul 2015 a venit cu neașteptat de multe modele de televizoare, foarte bine echipate, comercializate la prețuri extrem de accesibile, pentru buzunarul fiecăruia dintre noi.

Am ales să discutăm astăzi, despre LG 42LF561V, un non Smart Tv, al anului acesta, ce prezintă un design ultra modern și o configurație după ultimele apariții. Acest LED, se evidențiază printr-o diagonală destul de generoasă, ce îl face potrivit oricărei locuințe, fie acasă, fie la serviciu.

Prețul de achiziționare al acestuia este de 1.999lei (vezi preț actualizat), un preț puțin cam mare aș spune, ținând cont că vorbim despre un televizor ce nu dispune de funcții smart.

Se laudă cu un aspect estetic extrem de atrăgător, care cu siguranță conferă o pată de eleganță și de modernitate oricărei locuințe. Împreună cu suportul de sprijin modern al televizorului, are o greutate de numai 9.5Kg și măsoară în jur de 961 x 567 x 55.5 mm.

Noul televizor LG îl regăsim și stocul de produse al magazinelor online Flanco și Altex.

Imagini LG 47LB671V :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

După cum am zis, se evidențiază printr-o diagonală de 106cm, având un aspect de imagine de 16:9. Conținutul va fi afișat la o rezoluție de 1920 x 1080p, într-un format Full HD, îmbunătățit de următoarele specificații superioare de imagine: Dynamic Color Ehnacer, Dynamic Clear White, Active Noise Reduction și Tripe XD Engine.

Sunetul va fi garantat de către două ieșiri de 20W, calitatea acestora fiind îmbunătățită de câteva caracteristici de sunet superioare, precum: Optical Sound Sync, Sistem Surround, Dolby Digital și Clear Voice II.

Cât despre conectorii din dotare, dispune de o intrare component, de USB 2.0, de o ieșire audio, de Scart, de HDMI, de Slot CI+ și de 2 x RF In. Ar mai fii de spus, că se bucură și de tuner digital (DVB-T2, DVB-C, DVB-S2) și de player multimedia integrat.

Acestea fiind spuse, LG 42LF561V este un non Smart Tv al generației 2015, ce oferă o calitate video și audio excelentă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Non Smart Tv
  • Gama 2015
  • Full HD
  • Diagonala 106cm
  • LED
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.