Smart Tv LG 42LB5800

Ești nemulțumit de televizorul tău cel vechi, și ești dispus să îți achiziționezi un Smart Tv cu specificații de ultimă oră, dar la un preț nu prea mare? LG 42LB5800 este exact ce cauți.

Acest televizor Smart face parte din gama 2014, asta însemnă că vine pregătit pentru a îndeplini dorințele oricui, cu design-ul și caracteristicile sale.

Costul acestui LG, la data de 10.08.2014 este de 2.298lei, destul de bun dacă ținem cont de specificațiile acestuia. Dar dacă te grăbești îl poți procura la prețul din oferta de azi.

IMAGINI CU  Smart Tv LG 42LB5800:

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

Datorită funcției de Căutare Universală, poți tasta sau pronunța cuvinte cheie și ți se va afișa inopinant o lista de conținut Vod, programe tv, video online de pe Lg Smart Tv, YouTube, astfel datorită acestei funcții inteligente vei dispune de experiență de divertisment, de neuitat.

Modelul de față dipune de tehnologia Lg Cloud, care poate să îți redea cuprinsul ideal pe Smart TV, oricând și de oriunde. Te poți bucură de fotografii, muzică, videoclipuri, etc., accesând alte device-uri, chiar pe televizorul tău.

O altă funcție inteligentă, cu o versiune de ultimă oră, este LG Time Machine Tv. Aceasta îți permite să vizualizezi ori să revizualizezi programele preferate, pe care nu le poți privi la timp.

Divertismentul de calitate va fi chiar la tine acasă. Acest Tv, este conceput cu tehnologia Wi-fi inclusă. Asemănător unui Smartphone, LG Smart Tv înglobează un chip Wi-Fi, ca tu să dispui de o conectivitate ok, de la televizor.

DISPLAY:

Modelul de față este conceput cu un display cu o diagonală de 106cm, cu o rezoluție HD de 1920x1080p.

Tehnologia IPS, oferă cele mai reale culori ale imaginilor autentice. Reduce acțiunea de a distorsiona culorile și prezintă aceași culoare indiferent de unghiul de vizionare.

Triple XD Engine estre tehnologia cea mai nouă și dezvoltată, concepută de LG. Aceasta oferă o calitate înaltă imaginilor, cu un contrast puternic și o claritate excelentă.

SUNET:

Calitate sunetului se datorează funcției Virtual Surround Plus, ce oferă un sunet surround, realist, asemănător celui de cinematograf.

Modul Smart Sound îți modifică automat egalizatorul, exact pentru conținutul ales, indiferent că asculți muzică ori că privești un film.

Pentru o experiență audio uimitoare, poți apela la un sistem Home Cinema 5.1.

CONECTIVITATE:

Dacă dorești să vizionezi un film preferat ori să asculți un playlist ales de tine, foarte simplu poți conecta la USB un Hard Disk extern ori un stick de memorie.

Ca și porturi de conectivitate dispune de : HDMI(3), USB 2.0(3), ieșire audio, intrare video, intrare component iar conexiuni rețea : RJ-45, Wi-Fi Integrat.

ACCESORII:

Dacă vrei să economisești spațiul din locuință și să dispui de o vizualizare mai bună, poți alege un Suport TV de perete Hama .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.